23 / 04 / 2024

Kardiyum Alışveriş Merkezi yıl sonunda açılıyor!

Kardiyum Alışveriş Merkezi yıl sonunda açılıyor!

Gülderen İnşaat tarafından inşa edilen Kardiyum Alışveriş Merkezi, yıl sonunda İstanbul Taşdelen´de açılacak



Gülderen İnşaat tarafından hayata geçirilen proje ile bölge halkına alışveriş imkanının yanı sıra sosyal aktiviteler de sunulacak.

Kardiyum Alışveriş Merkezi Sorumlusu Erdal Kahveci, Kardiyum´un 13 bin metrekare kapalı alanda 6 bin 500 metrekare kiralanabilir mağaza alanına sahip olduğunu belirtti.

Kahveci, Kardiyum´un bölgenin ihtiyacı olan marka karmasından oluşacağını ifade etti.

-NESTLE-

Nestle Türkiye İçecekler Grubu Genel Müdürlüğü´ne, Nestle Asya-Okyanusya-Afrika Bölgesi Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Derya Köken Gedikli getirildi.

-ABDİ İBRAHİM-

Abdi İbrahim´in su sistemi teknisyenlerinin yürüttüğü bir çalışmayla şirket, 2009 yılında 2.269 metreküp su tasarrufu sağladı.

Abdi İbrahim açıklamasına göre, Abdi İbrahim Üretim Tesislerinde, kuyulardan temin edilen su yeryüzüne çıktığı andan itibaren kontrol altında tutuluyor. Hassas çalışmalar ve otomatik kontrol sistemleri sayesinde, yalnızca ihtiyaç duyulan miktarda su yer altından çıkarılırken, suyun her aşamada tasarruflu kullanılması konusunda gerekli tedbirler alınıyor.

-WOW RESORT-

WOW Resort oteller zinciri Fransa-Türkiye arasında gerçekleşecek Akdeniz´in en zorlu ve prestijli yelken mücadelesi CAP İstanbul´a sponsor oldu ve organizasyona adını verdi.

Fransa Solo Açıkdeniz Yelken Şampiyonası´nın son ayağı olan WOW CAP İstanbul, 19 Eylül tarihinde Fransa´nın Toulon kentinden başlayacak. Toplam 1.590 deniz mili mesafeli WOW CAP İstanbul´da Avrupa´nın en ünlü yelkencileri Figaro II Beneteau tipi teknelerle mücadele edecek.

WOW CAP İstanbul´da ekipler önce Sicilya, ardından Atina etaplarını tamamlayacak. Daha sonraki etap Türkiye´de Didim´de sona erecek. Didim-Bozcaada etabının ardından Çanakkale Boğazı´nı motor seyri ile aşan Figaro II Beneteau filosu, final ayağı olan Gelibolu-İstanbul etabı için yelken basacak.  WOW CAP İstanbul için İstanbul´da İstinye Koyu´nda yarış köyü kurulacak ve mücadeleyi tamamlayan tekneler buraya bağlanacak. Halkın da ziyaret edebileceği yarış köyünde 16 Ekim günü final yapılacak.
AA


Geri Dön