23 / 04 / 2024

Karesi'deki köy konakları yenileniyor!

Karesi'deki köy konakları yenileniyor!

Mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdüren Karesi Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışması yapıyor.




Mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdüren Karesi Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışması yapıyor. Karesi Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsalda da çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşların ortak kullanım alanı olan köy konaklarında ve kahvehanelerde tadilat çalışmaları yürüten belediye ekipleri, Düzoba, Karakol, Yeniköy, Tatlıpınar ve Halkapınar mahallelerinde mesai yapıyor.


Boya ve badanadan fayans işlerine, elektrik tesisatının kurulmasından köy konağı odalarının tadilatına kadar hummalı bir şekilde çalışan belediye, köy konaklarını ve kahvehaneleri en iyi şartlara kavuşturarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Ekipler son olarak Yeniköy Mahallesi'ndeki köy konağını baştan aşağı yenilerken, Düzoba Mahallesi Köy Konağı'nda çatı tadilatı, Karakol Mahallesi Köy Konağı'nda sıva çalışması ile Tatlıpınar Mahalle Kahvehanesi'nde boya badana yaptı. Belediye ekipleri köy konağı ve kahvehane dışında Halkapınar Cami'nin tuvaletlerinin de su tesisatını yeniledi.



Yeni Asır


Geri Dön