24 / 04 / 2024

Kargı Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kargı Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 17 Temmuz 2013 tarihinde ihale edilen Yeni Kargı Devlet Hastanesi’nin ihalesini Hasem İnşaat ve Haskaya İnşaat ortaklığı kazandı. Hastanenin yer teslimi müteahhit firmaya yapılarak çalışmalar başlatıldı....




Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un Kargı ilçesine yapılacak olan Kargı Devlet Hastanesi için çalışmalar başladı.


Çorum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 17 Temmuz 2013 tarihinde ihale edilen Yeni Kargı Devlet Hastanesi’nin ihalesini Hasem İnş. San. Ltd. Şti ile Haskaya İnş. Ve Dış Tic. Aş ortaklığı kazandı. Hastanenin yer teslimi müteahhit firmaya yapılarak çalışmalar başlatıldı.


Hastanenin yapılacağı itfaiye meydanında bugün kazı çalışmaları başladı. Müteahhit firmaya ait iş makinaları kazı çalışmalarına devam ediyor.


Çorum İl Sağlık Müdürlüğü ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşmeye göre, yüklenici firma 365 günde inşaatı bitirerek teslim edecek. Kargı Devlet Hastanesi Ekim 2014’te hizmete açılacak.


44 yatak kapasiteli hastanenin kendine özgü mimarisi olacak. 44 yatak kapasitesi istenildiğinde 65 yatağa kadar artırılabilecek şekilde yapılacak olan hastanenin, büyük ve yeşil bir bahçesi olacak. Kargı Devlet hastanesi 7 milyon 540 bin liraya mal olacak.



Cihan


Geri Dön