26 / 04 / 2024

Karlı Vadi Konakları'nda son 2 konak!

 Karlı Vadi Konakları'nda son 2 konak!

Firma: Yakon İnşaat

Proje: Karlı Vadi Konakları

Doğanın tüm renkleri ve güzelliklerinin bir arada bulunduğu 40 özel evin yer aldığı Karlı Vadi Konakları'nda 30 adet 124 metrekarelik dubleks ve 10 adet 191 metrekarelik tripleks konut bulunuyor



İzmit’in yeni yaşam merkezi Büyük Derbent’te  Yakon İnşaat  tarafından inşa edilen Karlı Vadi Konakları’nda son iki konak sahiplerini bekliyor. İstanbul'a 100, Kocaeli'ne 15 kilometre mesafede yer alan Karlı Vadi Konakları, şehrin stresinden uzakta huzurlu bir yaşam fırsatı sunuyor. Karlı Vadi Konakları, çevre düzenlemesi, doğalgaz bağlantılı, ısı ve su yalıtımlı binalarıyla bölgenin en özel projesi olma özelliği taşıyor. 


Doğanın tüm renkleri ve güzelliklerinin bir arada bulunduğu 40 özel evin yer aldığı Karlı Vadi Konakları'nda 30 adet 124 metrekarelik dubleks ve 10 adet 191 metrekarelik tripleks konut bulunuyor. Bina kalitesi, özel ısı yalıtım sistemleri, su ve doğalgaz sistemleri ile büyük şehirlerde ve çok daha büyük projelerde bulunabilecek maksimum konfora sahip Karlı Vadi Konakları, doğanın kucağında dört mevsim keyifli yaşam imkanı sunuyor. 


Karlı Vadi Konakları’nın içinde ayrıca sadece konak sakinlerine özel olarak tasarlanmış sosyal yaşam alanı olan “Kulüp Karlı Vadi”de yer alıyor. Toplam 600 metrekareden oluşan Kulüp Karlı Vadi’de 300 metrekare açık havuz, ısıtmalı kapalı havuz, fitness salonu, sinema salonu, masaj odası, buhar odası, sauna, duşlar, soyunma odaları, kulüp binasının üst katında ise doyumsuz manzara ve şömine keyifli kafe/bar bulunuyor. Çocuklar içinde birçok etkinliğin yapıldığı Karlı Vadi Konakları’nda çocuk parkı, tenis, basketbol ve mini futbol sahası yer alıyor. 


Karlı Vadi Konakları, Kartepe’ye 8 kilometre, Sapanca Gölü’ne 4 kilometre mesafede yer alması sayesinde her türlü doğa sporuyla birlikte kar kayağı ve su kayağı keyfini doyasıya yaşamak mümkün oluyor. 

 

Adres:  Karlı Vadi Konakları  - Büyük Derbent Hikmetiye Mah. Doğuş Cad. / Kartepe / Kocaeli


Tel: 0216 489 9477 – 0262 353 38 09 – 0537 966 00 35 


www.karlivadi.com



projeye sor



Geri Dön