19 / 04 / 2024

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı arsa ve bina satacak

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı arsa ve bina satacak

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı ile Eskişehir Büyükşehir ve Konya Karatay Belediyeleri muhtelif taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı



Kars Cumhuriyet Başsavcılığı merkez ilçesi Ortakapı Mahallesinde bulunan arsa ve üzerindeki binayı kapalı teklif usulü ile satacak. Tahmini bedeli 800 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 24 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 14 Eylül 2009 tarihinde saat 10.00'da Kars Cumhuriyet Başsavcılığında gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi Kars Cumhuriyet Başsavcılığından bedelsiz olarak temin edebilecek.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı merkez Çarşı Mahallesinde bulunan bazı taşınmazlarını kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.

Buna göre Merkez Çarşı Mahallesi 2 parselde kayıtlı 3 bin 200 metrekare kapalı alana sahip otopark 9 milyon 500 bin lira muhammen bedel ve 285 bin lira geçici teminat üzerinden satılacak.

Söz konusu taşınmazın A bloğunda bulunan 238 metrekare kapalı, bin 375 metrekare açık alana sahip kafeterya 1 milyon 600 bin lira muhammen bedel ve 48 bin lira geçici teminatla, B bloğunda bulunan 340 metrekare kapalı, 381 metrekare açık alana sahip restoran ise 1 milyon 200 bin lira muhammen bedel ve 36 bin lira geçici teminatla ihale edilecek. İhaleler, 16 Eylül 2009 tarihinde saat 15.00'de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek.

Söz konusu taşınmazların satışına katılmak isteyenler şartnameyi her taşınmaz için ayrı bedel ödeyerek Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığından temin edebilecek.

KARATAY BELEDİYESİ

Öte yandan Konya Karatay Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak ve Tatlıcak Mahallelerinde bulunan 3 adet taşınmazın satışı için ihaleye çıktı. Muhammen bedeli 1 milyon 500 bin lira ile 2 milyon lira arasında değişen, petrol yeri arsası ve sosyal tesis ticaret yeri arsası olan taşınmazların satışı, kapalı teklif usulü ile 16 Eylül 2009 tarihinde saat 15.00'de belediyede gerçekleştirilecek. Şartname hakkında detaylı bilgi Belediyemiz Gelir ve Tahakkuk Şefliğinden görülebilecek.
AA


Geri Dön