28 / 03 / 2024

Karşıyaka 360 Konutları satışa sunuldu!

Karşıyaka 360 Konutları satışa sunuldu!

ESBAŞ ve MOPSAN proje grubunun, 5 yıl önce İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Yüksek Vadi Evleri Projesinin, 5. Etabı olarak inşa edilen Karşıyaka 360 Konutları, 15 Kasım’da lansman fiyatları ile satışa sunuldu.



Teslimler 2016'da


Lokasyon olarak otoyol bağlantısı yakınında, Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde inşa edilen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşan  Karşıyaka 360 projesinde , Yüksek yapılaşma ile alanın %71,85’i sosyal tesisler ve yeşil alan olarak kullanıldı.         


Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan projenin pazarlama faaliyetlerini yürüten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.firma yetkilileri,  Projenin çok yoğun bir ilgi gördüğünü, lansman fiyatlarıyla rezervasyon ve satışların olduğu hızlı bir hafta yaşadıklarını belirttiler.


Milliyet








Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


ESBAŞ ve MOPSAN Grup Şirketleri yatırımı olan "Karşıyaka 360" projesine İzmirliler ilk hafta büyük ilgi gösterdi. ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, "174 dairemizin dörtte biri satıldı" dedi

Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. ESBAŞ ve MOPSAN Grup Şirketleri yatırımı olan, tanıtım ve pazarlaması Eskidji Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Yüksek Vadi "Karşıyaka 360" projesinin lansman satışlarında ilk hafta içinde dairelerin dörtte biri satıldı. İzmir'in en kaliteli ve çağdaş yaşam alanını hedefleyerek yola çıktıklarını ve Karşıyaka 360'ın her yönüyle İzmirlilerin tercihleri ile donatılmış bir proje olduğunu belirten ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO'su Dr. Faruk Güler; "Karşıyaka'da Yüksek Vadi Evleri'nde şu ana kadar bin konut ürettik ve tamamını sattık. Burada bin mutlu aile yaşıyor. Karşıyaka 360 projesi ile bu mutlu topluluğa 174 aile daha katılacak. Biz projelere başlarken 'İzmirlilerin yaşam tarzını' en temel hedef olarak ele alıyoruz. Karşıyaka 360 projemizde de geniş balkonlar, körfez manzarası, yeşil alanlar ve sosyal etkinlik alanları ile birlikte kullanışlı metre karelerde tasarlanan daireler bütünüyle İzmirlilerin tercihlerine göre şekillendirildi. Bu amaçla arsa alanının sadece yüzde 12'sinin inşaat alanına, geri kalanları ise sosyal yaşam alanları, otopark, spor alanları ve yüzme havuzu gibi alanlara ayırdık" şeklinde konuştu. 16 Kasım tarihinde lansman fiyatları ile başlayan satışlara büyük ilgi olduğunu belirten Dr. Faruk Güler; "Karşıyaka 360 projemizde inşaatlar şu anda yüzde 50 aşamasına gelmiş durumda. 12 ay içerisinde daireleri yeni sahiplerine teslim edeceğiz. Bu etaptaki projede yüksek standartta daireleri makul fiyatlarla satışa sunduk ve büyük ilgi gördük. İlk hafta içerisinde dairelerin dörtte biri satıldı" dedi. 


4 TİP DAİRE ÜRETİLDİ 

Yüksek Vadi Projesinin tamamı 2.500 konuttan oluşuyor. Şu ana kadar 4 ayrı etap halinde 1.000 konut üretildi ve tamamı satıldı. 5. etap kapsamında "Karşıyaka 360" projesinde 4 ayrı kule halinde yüksek standartta 174 konut üretiliyor. Karşıyaka 360 projesinde 1+1 ve 3+1 daireler ile birlikte 2 tip 4+1 daire yer alıyor. 



Geri Dön