19 / 04 / 2024

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı'na İZKA İnşaat sponsor oldu!

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı'na İZKA İnşaat sponsor oldu!

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi ekiplerinden Karşıyaka, yeni sezonda İZKA İnşaat"ın sponsorluğunda mücadele edecek. Yeşil-kırmızılı ekibin yeni sezonda 'Karşıyaka İZKA İnşaat' adıyla ligde yer almasına ilişkin protokol, kulüp binasında imzalandı



Yeşil-kırmızılı ekibin yeni sezonda 'Karşıyaka İZKA İnşaat' adıyla ligde yer almasına ilişkin protokol, kulüp binasında imzalandı. Voleybol şžubesi Başkanı Ufuk Kele ve sporcuların katıldığı törenin ardından konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Yöneticisi ve İZKA İnşaat İcra Kurulu Üyesi Azad Yeşil, Ege bölgesinin ligdeki tek temsilcisine kimse sahip çıkmayınca, bu işi kendilerinin üstlendiğini anlattı.

Yeşil, 'Uzun süredir bu konuda arayış vardı. Ege bölgesinin ligde temsilcisiz kalmasına gönlümüz razı olmadı, sahip çıkmaya karar verdik. Futbol dışındaki sporlara da gereken önemin verilmesi gerekiyor' dedi.

Ayrıca, Karşıyaka"da bir spor koleji kurulması yönünde projelerinin bulunduğunu anlatan Yeşil, 1 milyon dolar bütçeli proje için uygun bir yer tespit ettiklerini, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilgili birimlerle temasa geçeceklerini sözlerine ekledi.
AA


Geri Dön