25 / 04 / 2024

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.



AKP  İzmir  Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciralh köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. Vatandaşlarımız istiyorsa 3-5 kişinin engellemeye çalışmasına bakmadan hemen işe başlayacağız. Köprünün projesi hazır" dedi. 


Hükümetin Bostanlı-İnciraltı arasında yapmak istediği köprüye kabı çıkanlara AK Parti izmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy dan cevap geldi. 


Şeboy, "İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız, hemşerilerimiz istiyorsa o köprü yapılacak" dedi. AKPnin 1. Bölge adayı Cemil Şeboy, AKPnin Karşıyakalı adayı Kerem Ali Sürekli ile terlikte Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Demeği'ni ziyaret etti. Demek Başkanı Feyyaz Sungur ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantıda kentsel dönüşüm, metro ve Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan Şeboy, Meclis'te ilk önce bu işleri bitirmek için çalışacağını söyledi. Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün önemine dikkat çeken Şeboy," 


İzmir'in iki yakası birbirine küs gibi yaşıyor çünkü ulaşımı zahmetli o bakımdan bu köprü aynı zamanda bir gönül köprüsü olacak. İzmir'in trafiğini hepimiz görüyoruz her geçen gün daha kötü bir hale geliyor. Köprünün projesi ham. Gerdanlık gibi izmir'i süsleyecek olan İnciraltı-Bostanlı köprüsüyle vatandaşlarımızın hayati kolaylaşacak ama maalesef izmir'de bazı gruplar "İstemiyoruz" diyor başka da bir şey demiyor. îstemezükçüler yüzünden izmir için bu kadar önemli bir projeyi çöpe atamayız" dedi. İki yakaya sandık kuracağız, izmir'de yapılacak her projenin istem ezükçü gruplar tarafından engellendiğini belirten Şeboy, " Biz Bostank-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. 

Vatandaşlarımız istiyorsa 3-5 kişinin engellemeye çalışmasına bakmadan hemen işe başlayacağız. 


Haber Ekspres İzmir


Geri Dön