17 / 04 / 2024

Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir?

Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir?

200 milyon dolarlık yatırım hacmine sahip Mavibahçe AVM’de 200'den fazla mağaza, 47 restoran yer alıyor. Peki Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?




200 milyon dolarlık yatırım bedeli ile İzmir'in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyan Mavibahçe AVM kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı. Peki Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir?  İzmir  Mavibahçe AVM nerede?


4 katlı olarak tasarlanan Mavibahçe AVM'de 200'den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı bulunuyor. İzmir'in en geniş çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?


Mavibahçe AVM markaları:

İzmir Mavibahçe AVM'de; Koton, Beymen, LC Waikiki, DeFacto, Mango, Vakko ve Marks-Spencer’ın yanı sıra Macrocenter, Mudo Concept, TeknoSA, D-R, Fun Time, Tepe Home mevcut.



Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?


Mavibahçe AVM adres bilgisi: Mavişehir’i anayollara ve çevre yoluna bağlayan Cahar Dudayev Bulvarı üzerinde yer alan Mavibahçe AVM'ye otobüs ve metro hattıyla ulaşmak mümkün.


İzmir Mavibahçe AVM ulaşım bilgisi: 


Karşıyaka Mavibahçe AVM ye nasıl gidilir?





Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön