20 / 04 / 2024

Karşıyaka Rezidans nerede?

Karşıyaka Rezidans nerede?

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Karşıyaka Rezidans

Karşıyaka Rezidans projesi 18 katlı tek blok olarak yükseliyor. Teslimlerinin 22 ay sonra gerçekleşeceği projede daireler ve ticari birimler bulunuyor. Peki Karşıyaka Rezidans nerede?



"Karşıyaka Rezidans nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje detaylarına değinelim. 18 katlı tek blok olarak yükselen projede 174 tane daire ve 9 tane ticari birim yer alıyor.


Eviya Gayrimenkul imzası ile yükselen  Karşıyaka Rezidans  projesi, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinin Halkalı bölgesinde bağlı Atakent'te yükseliyor. 


Karşıyaka Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Daire alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 


Karşıyaka Rezidans projesinde yer alan 1+0 daireler 198 bin TL'den, 1+1 daireler 308 bin TL'den ve 2+1 daireler ise 552 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Karşıyaka Rezidans içerisinde güneşlenme terasları, bisiklet parkı, resepsiyon, güvenlik, çamaşırhane, kuru temizleme, kat hizmetleri, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, sauna, türk Hamamı bulunuyor. 


Karşıyaka Rezidans nerede?

Halkalı'da inşa edilen Karşıyaka Rezidans projesi lokasyon olarak TEM Otoyolu'na 2 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Karşıyaka Rezidans iletişim

Telefon: 0212 310 13 50

Web: http://www.eviya.com.tr/karsiyaka-rezidans.aspx

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön