19 / 04 / 2024

Karşıyaka Stadı sorunu Danıştay'a taşındı!

Karşıyaka Stadı sorunu Danıştay'a taşındı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava nedeniyle stadın inşaat çalışmalarının durdurulması, TOKİ'nin de yüklenici firmadan şantiyeyi terketmesini istemesiyle yeşil-kırmızılı camiada sinirler gerildi.



Statlarına biran önce kavuşmak isteyen Karşıyakalı taraftarlar 'Danıştay'ı mektup yağmuruna tutuyoruz' başlığıyla sosyal medyada kampanya başlatırken  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da eleştiri yağmuruna tuttular. Taraftarlar sosyal medyada tüm camiayı göreve çağırıp hep birlikte mücadele etmeye çağırdı. 


Danıştay'a mektup yağmuru 


Bildiride, "Haydi Karşıyaka, Danıştay'ı mektup yağmuruna tutuyoruz. Ankara'daki Danıştay 13. Daire Başkanlığı'na mektup yazıyoruz, Dosya No: 2016/485. Unutma! Ya Aziz davadan vazgeçecek, ya da Danıştay'a giden dava geri dönecek! Herkes üzerine düşeni yapmalı... Mücadeleye devam..." denildi. Karşıyaka taraftarları ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sosyal medyadan göndermeler yaptı. Yeşil-kırmızılılar Kılıçdaroğlu için, "Sayın Kılıçdaroğlu... Karşıyaka'dan milletvekilisiniz. O zaman görev başına! Burası Türkiye'nin diğer yerlerine benzemez. Atadığınız adamın açtığı dava, stat sürecini ne hale getirdi, görüyorsunuz! Dava açıldığı ilk zamanki eksiklerin hepsi de tamamlanmış. O zaman bu neyin inadı? Yaptığı rezilliği temizleyin!" dedi. 


Rövanşı mutlaka alacağız 


Taraftarlar Aziz Kocaoğlu'na tepkilerinin her geçen gün artacağını de belirterek, "Halka rağmen siyaset mi? O zaman gerçekten sizler için işler hiç iyi gitmiyor olacak. İskandinav Ata sözü der ki: Sigara bir gün mutlaka öcünü alırmış. Biz de Karşıyakalılar olarak sizden mutlaka rövanşı alacağız. Sanırım ne demek istediğimizi anlamışsınızdır" denildi. 


Taraftarlar ne dedi?


Karşıyakalı: Kocaoğlu, iş yap diyoruz yapmıyorsun, yapmaya kalktığını yüzüne gözüne bulaştırıyorsun, iş yapmak isteyenlere de engel oluyorsun. Peki soruyorum, sen hangi yüzle Karşıyaka'ya gelip bir daha oy isteyeceksin?  


KafsinKaf: Karşıyaka seninle utanç duyuyor.  KSK'li: Seni ve bu yaptıklarını nefretle anacağız.  


Selim 7: Yazıklar olsun bütün şehirlerde stat yapımları bitmek üzere biz hala siyasi çekişmelerle uğraşıyoruz.  Ege'den Vallahi öptürmem ölürsün aşkından diye bir şarkı vardı. Kocaoğlu'nun yaptırmam da yapmam da tavırları onu hatırlattı. İzmir'in ayağına sıkması akla ziyan. Kendisini seçen insanları cezalandıran bir zihniyet var ortada.  


Mamıt: CHP'nin ne siyaseti, ne belediyeciliği hiç bir şeyi kalmamıştır. 20 senedır CHP'ye oy veren Ataturkçü bir İzmirli olarak CHP bu zihniyetle artık yolun sonuna gelmiştir.  


Kuzeyyıldızı: Şehri harabeye çevirdin. Acemice yaptığın işle halkı bezdirdin. Kulak ver halkın beklentilerine.  


Karşıyakalımçamdibi: Kocaoğlu nefretimsin. İyi ki oy vermemişim. Verenlere de hakkımı helal etmiyorum nokta.  


Ege45: Kocaoğlu daha bu İzmir'den çok ekmek yer.


Yeni Asır



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonucunda KSK Stadı'nın inşaatının durdurulması taraftarları çileden çıkardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava nedeniyle Karşıyaka'da yapılan stadın inşaat çalışmalarının durdurulması, TOKİ'nin de yüklenici firmadan şantiyeyi terketmesini istemesiyle yeşil-kırmızılı camiada sinirler gerildi. Statlarına biran önce kavuşmak isteyen Karşıyakalı taraftarlar 'Danıştay'ı mektup yağmuruna tutuyoruz' başlığıyla sosyal medyada kampanya başlatırken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da eleştiri yağmuruna tuttular. Taraftarlar sosyal medyada tüm camiayı göreve çağırıp hep birlikte mücadele etmeye çağırdı. 


KıLIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRI 

Bildiride, "Haydi, bütün Karşıyaka, Danıştay'ı mektup yağmuruna tutuyoruz. Bizim stadı ne kadar istediğimizi görsünler! Somut adım atma vakti. Ankara'daki Danıştay 13. Daire Başkanlığı'na mektup yazıyoruz, Dosya No: 2016/485. Unutma! Tasfiye süreci başladı. Ya Aziz davadan vazgeçecek, ya da Danıştay'a giden dava geri dönecek! Biz yazmaya başladık, sıra sizlerde. Herkes üzerine düşeni yapmalı... Mücadeleye devam..." denildi. Karşıyaka taraftarları ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sosyal medyadan göndermeler yaptı. Yeşil-kırmızılılar Kılıçdaroğlu için, "Sayın Kılıçdaroğlu... Karşıyaka'dan milletvekilisiniz. O zaman görev başına! Burası Türkiye'nin diğer yerlerine benzemez. Atadığınız adamın açtığı dava, stat sürecini ne hale getirdi, görüyorsunuz! Başlayan ve 3'te 1'i bitmiş bir iş var. Dava açıldığı ilk zamanki eksiklerin hepsi de tamamlanmış. O zaman bu neyin inadı? Bu yaptığı rezilliği temizleyin! İzmir 2. Bölge Milletvekili olduğunuz Karşıyakamıza bir katkınız olsun..." dediler. 


Sabah



Geri Dön