29 / 03 / 2024

Karşıyaka Tüneli üst düzenlemesi ihaleye çıktı

Karşıyaka Tüneli üst düzenlemesi ihaleye çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa-Menderes Projesi kapsamında yapılan Karşıyaka Tüneli'nin üst düzenlenmesi için ihale açtı



İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa-Menderes Projesi kapsamında yapılan Karşıyaka Tüneli'nin üst düzenlenmesi için yapım ihalesi gerçekleştirecek. Uygulama, Şirinyer Tüneli üstündeki projenin benzeri olacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa-Menderes Projesi kapsamda Şirinyer Tünela üstününe yönelik düzenlemenin benzerini Karşıyaka Tüneli'nde de yaşama geçirmek için yapım ihalesi gerçekleştirecek. 23 Mart 2010 tarihinde düzenlenecek ihale ile Karşıyaka Tüneli üzerinde kalan bölgede üstü gölgelikli sergileme ve dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, açıkhava kondisyon alanları, park düzenlemeleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, meydan düzenlemeleri ve fıskiyeli havuzlar oluşturulacak.
Vatandaşların kültürel, dinlenme ve sportif ihtiyaçları düşünülerek yapılan düzenlemeyle birlikte alana yerleştirilen panolarda, demiryollarının tarihsel gelişim sürecini anlatan bir bölüm de yer alacak.
Yeni Asır


Geri Dön