28 / 03 / 2024

Karşıyaka Yaylapark Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Karşıyaka Yaylapark Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Firma: Katal İnşaat

Proje: Karşıyaka Yaylapark Evleri

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat’ın, yoğun ilgi gören Şahintepesi konutlarının ardından yapımına başladığı Yaylapark Evleri’nde çalışmalar hızlandı.Karşıyaka Yaylapark Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı.



Menemen Ulukent 5’inci cadde üzerinde yer alan 64 dairelik Yaylapark Evleri’nin yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Sözleşmemize göre teslim tarihimiz 30 Nisan. Ama biz daireleri daha erken teslim ederek müşterilerimize sürpriz yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

İzmirliler yoğun ilgi gösterdi

 

Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat, geçtiğimiz Mayıs ayında 156 dairelik Şahintepesi Konutları’nı müşterilerine teslim etti. Yoğun ilgi nedeniyle yüzde 98 oranında dolan Şahintepesi Konutları’nın ardından aynı bölgede 64 daireden olaşan Yaylapark Evleri’nin yapımına başlandı.

 

Teknoloji ve konfor bir arada

 

150 metrekarelik 3 artı 1 dairelerden oluşan Yaylapark Evleri’nde teknoloji ve konfor bir araya getirildi.  Açık otopark, açık yüzme havuzu, çocuk parkı, kapalı spor salonu, merkezi ısıtma, merkezi sıcak su ve dış cephelerinde kaplama bulunan Yaylapark Evleri’nde bütün teknik donanım mevcut.

 

Yüzde 80’i tamamlandı

 

Projenin yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Şahintepesi projesine olan yoğun ilgiden dolayı ikinci etap Yaylapark evlerinin yapımına başladık. Lansmanımız bir ay önce oluştu. Projenin yüzde 54’ünün satışı gerçekleşti. Uygun kredi koşullarıyla kampanyalı satışlarımız devam edecek. Biz ‘seç beğen al’ sistemini uyguluyoruz. Böylelikle önce gelen müşteri istediği cepheden ev satın almış oluyor. Sözleşmemize göre daireleri teslim tarihimiz 30 Nisan. Ama biz daha erken teslim ederek müşterilerimize sürpriz yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Hem konfor hem yatırım

 

Müşterilerden gelen yoğun ilginin kendilerini çok mutlu ettiğiniz ifade eden Şahin, Karşıyaka’dan Aliağa’ya kadar olan bandın otoban, metro ve anayolların geçmesi sebebiyle ciddi bir gelişme içerisinde olduğuna dikkat çekti. Şahin, “Bu bölgede yatırım yapan müşterilerimiz hem konforlu bir dairede oturacaklar, hem de evleri pirim yapacak” dedi.




projeye sor



Geri Dön