19 / 04 / 2024

Kartal Belediyesi kentsel dönüşüm projesini Cebit'e taşıdı!

Kartal Belediyesi kentsel dönüşüm projesini Cebit'e taşıdı!

Kartal Belediyesi, dönüşüm olarak tarif edilen değişimin, halkın önceliklerine göre gerçekleşmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kartal Belediyesi, deprem dönüşüm, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm projesini Cebit Bilişim Fuarı'na taşıdı...



Kartal Belediyesi, kentin bir yaşam alanı olarak tasarlanması gerektiği bilinciyle dönüşüm olarak tarif edilen değişimin, halkın önceliklerine göre gerçekleşmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Kartal Belediyesi, deprem dönüşüm, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm projesini Cebit Bilişim Fuarı'na da taşıdı. 


Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Kartal Belediyesi'nde Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü'nün kurulduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: 


Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü'nü kurdu. Bu müdürlüklerle, Kartal'daki binaların depreme dayanıklı olup olmadığına dair envanterini çıkardık. Türkiye'de ilk defa binaların depreme dayanıklı olup olmadığını ölçen kurum, Kartal Belediyesi'nin iştirak firmalarından olan Karyapsan'dır. Bu da Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. 

Altınok Öz'ün Deprem Dönüşümüne verdiği önemi açıkça gösteriyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşların bilinçlenmesi için sitelerde, mahallelerde toplantılar düzenledi. 

Vatandaşların ve firmaların mağdur olmaması için 43 sayfalık Deprem Dönüşüm Sözleşme taslağı hazırladık." 



Önce Vatan


Geri Dön