19 / 04 / 2024

Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak!

Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak.



Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, 12 Haziran Pazar günü Kartal’daki Mehmet Ali Büklü Parkı’nda yer alan Buz ve Kaykay Pisti’nde ünlü patenci Bahadır Örs ile birlikte Paten Turnuvası düzenlenecek. 


Türkiye’nin dev gayrimenkul firmaları AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İŞ GYO ve Metsan İnşaat tarafından oluşturulan Kartal Bölge Platformu, İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni merkezlerinden biri olan Kartal’da etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Son yılların yükselen değeri Kartal; kültür, sanat ve spor etkinliklerine bir yenisi daha ekleyerek 12 Haziran Pazar günü 11.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenecek “Bahadır Örs ile Paten Turnuvası” sayesinde bölgeye hareketlilik katıyor. 


Küçük Tekerleklerin Üzerinde Hem Adrenalin Hem Sanat


Kartal, Mehmet Ali Büklü Parkı’nda yer alan Buz ve Kaykay Pisti’nde düzenlenecek Paten Turnuvası ile büyük bir çekişmeye sahne olacak. Sabah sporunu Kartal’da yapmayı tercih edenler, günün geri kalanını Bahadır Örs ile Paten Turnuvası kapsamında keyifli bir şekilde geçirecek. 


Sadece bölge halkının değil, çevre ilçelerden de gelen sporseverlerin katılımıyla gerçekleşecek turnuvada Bahadır Örs’ün vereceği direktifler doğrultusunda yarışmacılar “Agresif” ve “Slalom” kategorilerinde mücadele ederken deyim yerindeyse adrenaline doyacaklar. Birbirinden çekişmeli yarışmaların gerçekleşeceği turnuvada sıralamaya giren sporculara ödüller verilecek. 




Geri Dön