18 / 04 / 2024

Kartal Bölge Platformu 5 Haziran'da paten festivali düzenliyor!

Kartal Bölge Platformu 5 Haziran'da paten festivali düzenliyor!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu’nun, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal’da etkinliklere devam ediyor.



Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu’nun, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal’da kültür, sanat ve spor dallarında gerçekleştirdiği etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında 5 Haziran Pazar günü Kartal ‘da paten yarışları düzenlenecek.


Türkiye’nin dev gayrimenkul firmaları AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İŞ GYO ve Metsan İnşaat tarafından oluşturulan Kartal Bölge Platformu, İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Kartal’da kültür ve sanat çalışmalarının yanı sıra pilates, yoga, paten ve yelken yarışmaları gibi sportif faaliyetlerin gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor. 


Etkinlikler geçtiğimiz hafta sonu pilates dersleri ile başladı. Pilates Master Trainer ve Yaşam Koçu Melis Yengil ve milli sporcu Akın Saatçi’nin katılımlarıyla gerçekleşen pilates etkinliklerinde iki gün boyunca pilatesin huzur verici hareketleriyle Adalar’a karşı spor yapma imkânı sağlandı. Sporseverler, Melis Yengil ve Akın Saatçi’nin direktifleriyle spor yapma imkânı bulurken, yaz havasında Kartal sahilinin keyfine vardı.


5 Haziran’da Paten Festivali


Spor etkinlikleri kapsamında 5 Haziran Pazar günü 11.00 – 18.00 saatleri arasında Kartal Mehmet Ali Büklü Parkı’nda yer alan Buz ve Kaykay Pisti’nde ‘Paten Festivali’ düzenlenecek. Paten Dersim tarafından gerçekleştirilecek paten yarışmasında Slalom ve Agresif kategorilerinde yarışmalar yapılacak. Birbirinden çekişmeli yarışmaların gerçekleşeceği etkinlikte sıralamaya giren sporculara ödüller verilecek. 



Geri Dön