28 / 03 / 2024

Kartal Bölge Platformu pilates workshop etkinliği 22 Mayıs'ta!

Kartal Bölge Platformu pilates workshop etkinliği 22 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, Kartal’da pilates workshop’ı düzenliyor.



Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu’nun, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal’da kültür, sanat ve spor dallarında gerçekleştireceği etkinliklerin ilki ünlü pilates koçu Melis Yengil tarafından verilen eğitim ile başlayacak.


İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Kartal’da kültür, sanat ve spor çalışmalarının ilki Kartal Sahilyolu’nda, 22 Mayıs 2016 Pazar sabahı 10.00 – 11.00 saatleri arasında pilates workshop’ı ile gerçekleştirilecek.


Sağlıklı yaşamın anahtarı spor…


Sabah sporunu Kartal Sahilyolu’nda yapmayı tercih edenler,Pilates Master Trainer ve Yaşam KoçuMelis Yengil’in pilates eğitimine katılma fırsatı yakalayacak.Melis Yengil’in direktifleriyle sporcular, bir saate yakın pilates yapacaklar.


Spor ve Sanat Kartal’da…


Türkiye’nin dev gayrimenkul firmalarıAND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İŞ GYO ve Metsan İnşaat tarafından oluşturulan Kartal Bölge Platformu, Mayıs ve Haziran ayı boyunca düzenlenecek pilates, yoga, paten ve yelken yarışmaları gibi sportif faaliyetler ile Kartal’ı sporla özdeşleştiriyor. 


Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının performanslarına ev sahipliği yapacak olan Kartal, kültür ve sanat etkinlikleri ile anılıyor.Bu çerçevede Türkiye’nin en büyük sanatçılarından ressam, sanat eğitimcisi ve öğretim üyesi Devrim Erbil, Kartal’da sanat sohbetlerinde sanatseverler ile bir araya geliyor.


Geri Dön