24 / 04 / 2024

Kartal Bumerang Residence fiyat!

Kartal Bumerang Residence fiyat!

Firma: Özkartallar A.Ş

Proje: Bumerang Kartal

Kartal Bumerang Residence fiyat bilgisi kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Proje Özkartallar A.Ş. imzası taşıyor...



İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilmekte olan Bumerang Kartal projesi 9 bin 650 metrekare arsa alanına sahip. Projedeki konutların Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Bumerang Residence projesi Özkartallar A.Ş. imzası taşıyor. Kartal Bumerang Residence Evleri'nde daireler 64 m2’den 374m2’ye kadar büyütülebiliyor. 


Kartal Bumerang Residence fiyat!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Özkartallar Bumerang Residence fiyat listesi metrekare bazında 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor. 


 Proje Kartal Adliye metro durağına 1 dakika yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Bumerang Kartal projesinde, seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk hamamı, loby ve danışma çamaşırhane mescitler yönetim odaları, sığınak açık ve kapalı otopark gibi imkanlar sunuluyor.  


TEL:(0216)370 70 71 

Web: http://bumerangkartal.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön