26 / 04 / 2024

Kartal Cordella Twins Evleri nerede?

Kartal Cordella Twins Evleri nerede?

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Twins

Cordella Twins projesi 23 ve 25 katlı 2 bloktan oluşuyor. Satışları devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Cordella Twins evleri nerede sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.



Kartal  Cordella Twins  Evleri nerede sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplamda 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Cordella Twins projesi  Kayıhan Yapı  ve Scon Yapı imzası taşıyor. 


Kartal Cordella Twins projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, bahçe katı ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Projenin sosyal alanları arasında açık ve kapalı otopark, çok amaçlı açık spor alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, süpermarket, güvenlik, çocuk oyun parkı ve dinlenme alanları mevcut.


Toplamda 203 konuttan oluşan Kartal Cordella Twins projesinde dairelerin alanları 55 metrekare ile 252 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kasım 2016'da teslim edilmesi öngörülen projede 3 ticari alan bulunuyor.


Cordella Twins projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 229 bin TL, 2+1 dairelerin 419 bin TL, 3+1 dairelerin ise 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Kartal Cordella Twins Evleri nerede?


Kartal Cordella Twins Evleri nerede?


Cordella Twins projesi Pendik İDO İskelesi'ne 7 dakika, Büyük Anadolu Adalet Sarayı'na, metroya, sahil yoluna ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 dakika, Bostancı, İDO İskelesi'ne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 12 dakika, Uluslararası Fuar Alanı'na ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!


Kartal Cordella Twins Evleri nerede?

Adres: Çanakkale Cd No:47, Atalar Mah. Kartal/İstanbul


Cordella Twins projesi iletişim:

Telefon: 444 6 506 

Web: http://cordellatwins.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön