19 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Tower teslim tarihi!

Kartal Çukurova Tower teslim tarihi!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Şu an ön talep sürecinde olan Kartal Çukurova Tower projesinin temeli atıldı. Projede resmi satışları önümüzdeki Eylül ayında başlayacak



Çukurova Gayrimenkul tarafından yapılan  Çukurova Tower  projesi Kartal'da yükseliyor. Yapımcı firmanın daha önce hayata geçirdiği Adanus Park projesine yakın olan Çukurova Tower projesi zemin+35 katlı tek kule olarak yapılıyor.


Çukurova Tower projesinde site sakinleri için piknik alanları, açık yüzme havuzu, yürüyüş ve dinlenme alanları inşa ediliyor. Projenin 1.400 metrekarelik kapalı sosyal alanında hamamdan sinema salonlarına, bilardodan saunaya kadar bir çok farklı aktivite alanları bulunuyor. 


Çukurova Tower'da toplam 238 konut bulunuyor. 3. kattan itibaren deniz ve Adalar manzarasına sahip olacak dairelerin yer aldığı Çukurova Tower projesinin arsa alanı 7 bin metrekare olarak belirlendi. 


Ön talep sürecinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. Önümüzdeki Eylül ayında projenin resmi satışları başlayacak. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Temeli atılan Kartal Çukurova Tower projesinin teslim tarihi 2014 yılının Ekim ayı olarak açıklandı.


0216 517 55 55 


http://www.cukurovatower.com/


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön