28 / 03 / 2024

Kartal DAP İstmarina iletişim!

Kartal DAP İstmarina iletişim!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

Sıfır faizle 30 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan Kartal DAP İstmarina iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 43 46. Proje, DAP Yapı imzasıyla yükseliyor...



Kartal DAP  İstmarina  iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde konumlanıyor. 


Stüdyo, 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan  DAP Yapı  İstmarina projesinde başlangıç fiyatı 260 bin TL olarak belirlendi. 


Kartal DAP İstmarina iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 43 46. Projede katları 31 ila 38 arasında değişen 5 bloktan meydana geliyor. 


İstanbul Marina Kartal'ın sosyal donatı alanları arasında, cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


DAP Yapı projesi olarak hayata geçirilen İstmarina Kartal Evleri'nde sıfır faizle 30 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Projede 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirme de yapılıyor. 


Kartal DAP İstmarina iletişim

Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön