25 / 04 / 2024

Kartal Emlak Müdürlüğü Tuzla'daki arsasını 10.6 milyon TL'den ihaleye çıkardı!

Kartal Emlak Müdürlüğü Tuzla'daki arsasını 10.6 milyon TL'den ihaleye çıkardı!

Kartal Emlak Müdürlüğü Tuzla Merkez'de Piri Reis Caddesi'nde yer alan 5 bin 218 metrekarelik arsasını 10 milyon 698 bin 848 TL tahmini bedelle ihaleye çıkarıyor...




İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nın verdiği ilana göre, Kartal Emlak Müdürlüğü Tuzla Merkez'de Piri Reis Caddesi'nde yer alan 5 bin 218 metrekarelik arsasını ihale yöntemiyle satacak.


15 Ağustos 2014 tarihinde ihale edilecek olan arsanın tahmini bedeli 10 milyon 698 bin 848 TL olarak belirlendi. Tuzla Merkez'de 7302 ada 3 parselde yer alan arsa İş Bankası Tuzla Operasyon Merkezi binasının yanında yer alıyor.


İhale ilanı;



1 - Nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz mal 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36 ncı maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile gösterilen gün ve saatte satışa çıkarılmıştır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;

a) Bu iş için yatırılan geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27’nci maddesi uyarınca yayınlanmış Devlet İhale Genelgelerinde belirtilen şartları (süresiz ve limit içi olarak düzenlenecek, işin özelliği belirtilecek, banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir) taşıması gerekmektedir.

b) Gerçek kişilerin tasdikli (T.C. kimlik numarasını içeren) Nüfus Hüviyeti Sureti veya aslı ibraz edilmek kaydıyla nüfus cüzdan fotokopisi, Tasdikli İkametgah Belgesini

Özel hukuk tüzel kişilerinin, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi,

Kamu tüzel kişilerinin ise, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi,

Ortak katılım halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile birlikte; ihale saatine kadar tekliflerini içeren 2886 sayılı Kanunun 37’nci maddesine göre hazırlanan teklif zarflarını İstanbul Defterdarlığı Kat: 1 Cağaloğlu/İstanbul adresinde toplanacak olan İhale Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

3 - İhaleye ait şartname internet adresimizde (www.ist-def.gov.tr) ve müdürlüğümüzde bedelsiz olarak görülebilir.

4 - Taşınmazların fiili ve imar durumu ile tapu kayıtlarındaki şerhler ve bedel takdirine ilişkin hususlar hakkında Hazineye karşı herhangi bir tazminat talebinde bulunulmayacaktır.

5 - İhaleye katılacakların nakit olarak yatırmak istedikleri geçici teminat makbuzlarını Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü ve Malmüdürlükleri veznelerine başvurmak suretiyle temin edebilirler.

6 - Postadaki vaki gecikmeler kabul edilemeyecektir. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.

6628/1-1



İhale ilanını görüntülemek için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön