25 / 04 / 2024

Kartal Hukukçular Tower'da son ofis! 2 milyon TL!

Kartal Hukukçular Tower'da son ofis! 2 milyon TL!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Hukukçular Towers

Kartal’da Kılıçoğlu-Delta Yapı tarafından hayata geçirilen Hukukçular Towers’a yatırım yapanlar şimdiden yüzde 100 getiri sağladı. Yaşamın başladığı projedeki 25 ofisin sahibi ünlü futbolcular oldu...



İstanbul Kartal’da Kılıçoğlu-Delta Yapı tarafından hayata geçirilen Hukukçular Towers’ta yaşam başladı. 150 milyon lira yatırımla hayata geçirilen ve 208 ofis ile 30 adet mağazadan oluşan projede lansman sırasında ofis sahibi olan yatırımcılar bugün itibariyle yüzde 100 getiri sağladı. 


2 Yılda Yatırımcının Karı 2’ye Katlandı


Hukukçular Towers’da lansman sırasında yaklaşık 290 bin lira satış değerine sahip olan ofisler bugün 560-570 bin lira seviyesinden alıcı buluyor. Böylece ofislere yatırım yapan yatırımcının karı iki yılda Dünyanın En Büyük Adalet Sarayı olan Kartal Adliye Sarayı’nın hemen  yanında..


Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıçoğlu, İstanbul'da üst gelir grubuna yönelik yeni projelerde, yeni iş ortamları inşa ettiklerini, Hukukçular Towers’ın bu açıdan ofis ve dükkan sahipleri için gözde bir alternatif olduğunu söyledi. Kılıçoğlu “Hukukçular Towers bizim için prestij projesiydi. 


Bu nedenle ekipten kullanılan malzemelere kadar seçici davrandık. İş sahipleri için prestij sembolu ofis ve mağazalar inşa ettik. Ayrıca Dünyanın en büyük adliye sarayı olarak inşa edilen Kartal Adliye Sarayı’na 50 metre mesafede bulunan lokasyonu da yatırımcının dikkatini çekti. Parasını doğru yere yatıranlar 2 yılda yatırımlarını ikiye katlamayı başardı” dedi.


25 Futbolcu Yatırımda Hukukçular’ı Tercih Etti


Hukukçular Towers’ı yatırım açısından en iyi değerlendirenlerin futbolcular olduğunu da dikkati çeken Kılıçoğlu şimdiye kadar 25 ünlü futbolcunun Hukukçular Towers’ta ofis sahibi olduğunu hatırlattı.


Hukukçular Towers’ta ofis sahibi olan ünlü futbolcular arasında Fenerbahçe’den Bekir İrtegün, Sezer Öztürk, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Egemen Korkmaz, Galatasaray’dan Umut Bulut, Beşiktaş’tan Veli Kavlak, Cenk Gönen, Uğur Boral, Mustafa Pektemek, Roberto Jan Hilbert, Ersan Gülüm, Tanju Kayhan, Olcay Sahan, Sivasspor’dan Uğur Kavluk, Kadir Bekmezci, Murat Akça,  Trabzonspor’dan Giray Kaçar, Yasin Öztekin, Kasımpaşa’dan Özer Hurmacı bulunuyor. 


Yine basketbolcu Semih Erden ile tiyatro ve sinema sanatçısı Ali Sürmeli de yatırımda tercihini Hukukçular Towers’tan yana kullananlar arasında…


Ünlü Markalar da Yerini Aldı


Kartal’da 33 bin metrekare alanda 20'şer katlı ikiz kule halinde yükselen Hukukçular Towers, büyüklükleri 75 ile 290 metrekare arasında değişen 208 ofis ile 30 mağaza ve dükkana ev sahipliği yapıyor. Her katta kat bahçelerine yer veren, deniz manzaralı projenin mağaza katında Starbucks, Mc’Donald’s, TEB, Simit Sarayı, Mado, Çıtır Usta gibi ünlü markalar da yerlerini aldılar.


Ulaşım kolaylığına da sahip olan Hukukçular Towers, iki metro durağına da 100 metre mesafede yer alıyor. Sahile 2-3 dakika, E-5 karayoluna yürüme mesafesinde olan proje, Avrupa’nın en hızlı büyüyen havaalanlarından Sabiha Gökçen’e de çok yakın...


Telefon: 0216 370 0 400   

Web adresi: http://www.kilicogludelta.com


projeye sor



Geri Dön