18 / 04 / 2024

Kartal İstmarina fiyat listesi!

Kartal İstmarina fiyat listesi!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

Kartal İstmarina fiyat listesi 250 bin TL civarından başlıyor. 36 ay sonra teslim edilecek olan Kartal İstmarina projesinde Dap Yapı bünyesinde 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...




İstmarina projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Sahili'nde  DAP Yapı  ve Ağaoğlu ortaklığıyla yükseliyor. Kartal  İstmarina  fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kartal İstmarina projesinde rezidans, ofis, otel, marina, okul, cami ve hastane alanları yer alıyor. İstmarina Kartal projesinde 1.467 adet konut inşa edilecek.


Kartal İstmarina fiyat listesi!


Kartal İstmarina tanıtım ofisi ile 444 43 46 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. İstmarina Kartal projesinde teslimler 36 ay sonra gerçekleştiriliyor. Banka kredili ödemelerin yapıldığı İstmarina'da yüzde 25 peşinatla, firma bünyesinde 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor.


Kartal İstmarina fiyat listesi!


Kartal İstmarina fiyat listesi kapsamında mevcut stüdyo dairelerin fiyatları 250 bin TL civarında başlarken, 1+1 daireler 410 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Kartal İstmarina fiyat listesi!


İstmarina Kartal'da stüdyo dairelerden 5+1 dairelere kadar seçenekler sunuluyor. Kartal İstmarina projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Kartal İstmarina fiyat listesi!


5 blok olarak inşa ediliyor olan İstmarina Kartal projesinde 31 katlı A blok, 34 katlı B blok, 36 katlı C blok, 38 katlı D blok, 36 katlı E blok bulunuyor.



Dap Yapı İstmarina nerede?

Dap Yapı İstmarina adres :  Ankara  Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye



Tel: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön