19 / 04 / 2024

Kartal İstMarina'da bahar kampanyası başladı!

Kartal İstMarina'da bahar kampanyası başladı!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçireceği İstMarina projesi için bahar kampanyası başlattı. Kampanyayla ilgili bilgi veren DAP Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Yılmaz açıklama yaptı.



Ziya Yılmaz, "40 ay boyunca sıfır faizli taksitlendirme imkânı sunuyoruz. Projede 1+0'dan 5+1'e bin 463 ünite var. 34'ten 720 metrekareye kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor" dedi. Yılmaz, projede tüm rezidaııslarm adalar manzarasına sahip büyük teraslarının olduğunu söyledi. Yılmaz, "Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstMarina, yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanlarıyla 'dünyanın en iyi karma yaşam projesi' olmaya aday" diye konuştu. 



ÇEVREYE DUYARLI 

İstMarina'nm çevreye duyarlı bir proje olduğunu da belirten Yılmaz, şöyle konuştu: "İnşaat esnası ve somasında düşük karbon salimim ve yüksek enerji verimliliğine sahip. 

Projenin tasarımı ve inşaat çalışmalarında LEED kriterlerine uyum sağlandı. İnşaat çalışmalarının çevreye verdiği olumsuz etkiler en aza indirgendi. 



Standart binalara göre yüksek oranlarda enerji, su ve hammadde tasarrufu sağlanıyor. Çevreye gösterdiği duyarlılık ile İstMarina ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından LEED sertifikasına aday gösterilivor." 



Sabah


Geri Dön