19 / 04 / 2024

Kartal İstMarina'nın ikinci etabı satışa çıktı! İşte fiyatlar...

Kartal İstMarina'nın ikinci etabı satışa çıktı! İşte fiyatlar...

DAP Yapı, İstanbul Kartal sahilinde Emlak Konut GYO işbirliği ile gerçekleştirdiği İstMarina projesinin 500 konutluk ikinci etabını Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 Fuarı'nda satışa sundu.



DAP Yapı, İstanbul Kartal sahilinde Emlak Konut GYO işbirliği ile gerçekleştirdiği İstMarina projesinin 500 konutluk ikinci etabını Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 Fuarı'nda satışa sundu. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'da satışa sundukları 1.000 konutun 950 tanesinin satışını ilk 45 gün içerisinde gerçekleştirdiklerini belirterek, "İkinci etapta 500 konutumuzu satışa sunuyoruz. Bu yeni dönemde de İstMarina'ya olan ilginin katlanarak devam edeceğini düşünüyorum" dedi.


DAP Yapı olarak ilk defa Cityscape'e katıldıklarını belirten Yılmaz, 'dünyanın en iyi karma projesi' olarak ifade ettiği projenin tanıtımını Türkiye dışında da yapmak istediklerini, bu nedenle Dubai'yi seçtiklerini söyledi. Yılmaz, "Yatırımları bu kadar değerli olan bir ülkede, uluslararası birçok ödüle sahip projemiz İstMarina ile Körfez bölgesi yatırımcılarını tanımak, kendimizi Körfez ülkelerine tanıtmak ve Türkiye'yi yatırım merkezi olarak görebilecek potansiyel iş ortaklarıyla bir araya gelmek DAP Yapı olarak önceliklerimiz arasında bulunuyor. İstMarina'da yatırımcılara ve fonlara aynı zamanda karlı fırsatlar sunuyoruz" diye konuştu. 


SAHİLE 500 METRE CEPHELİ


Dünyanın en iyi karma projesi olarak adından söz ettiren İstMarina projesinin 2016 yılında teslim edilmesi planlanîandığtnı söyleyen Ziya Yılmaz, şunları söyledi: "Dünyanın gözbebeği olan bir şehirde, sahile 500 metre cephesi olan, Prens Adaları manzaralı İstMarina, yerli tfe yabancı tüm yatırımcıları Boğaz'da yaşama özlemine kavuşturuyor. İstMarina'yı, rezidans, konut ve ofis bloklarının yanında özel okulu, hastanesi, ibadet alanı, restoranları ve oteliyle adeta küçük bir şehir olarak projelendirdik. Deniz manzaralı AVM'sinde dünyanın en iyi markaları yer alacak. Önünde marina alanı bulunuyor, içinden hızlı tren geçiyor; helikopter pisti mevcut." 


1.463 KONUT VAR


İstMarina'da ihtiyaca yönelik birbirinden farklı tiplerde, 1+0'dan 5+1'e 1.463 konut bulunacak. 34 metrekarelik en küçük rezidanstan 720 metrekarelik 5+1'e uzanan farklı seçeneklerin yer aldığı projede metrekare satış fiyatı 4 bin 900 TL'den başlıyor. Tüm rezidansların adalar manzarasına sahip büyük terasları bulunuyor. 1+1 dairelere bile 20 metrekare teras alanı ayrılırken, ev sahipleri teraslarından denizin ve eşsiz İstanbul manzarasının tadını çıkaracak. 


Vatan







Geri Dön