28 / 03 / 2024

Kartal kentsel dönüşümde öncü!

Kartal kentsel dönüşümde öncü!

Kartal Afyon Kale Spor Derneği'ni ziyaret eden Ömer Fethi Gürer, yerinde dönüşüm, deprem dönüşümü ve kentsel dönüşümde Kartal Belediyesi'nin öncü olduğunu da belirtti.



Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal'da demokratik kitle örgütleri ve dernek ziyaretlerine devam ediyor. Kartal Afyon Kale Spor Derneği'ni ziyaret eden Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi'nin Başkan Op. Dr. Altınok Öz döneminde yaptığı projeleri anlattı. 


Dernek Başkanı Mehmet Tuğrul ve Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek üyelerinin de yer aldığı toplantıda konuşan Gürer, yapılan sosyal yardımları rakamları ile açıkladı. Gürer, yerinde dönüşüm, deprem dönüşümü ve kentsel dönüşümde Kartal Belediyesi'nin öncü olduğunu da belirterek çevre, kültür, sağlık, çocuk ve kadınlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. 


9365 kişinin sosyal yardımlardan yararlandığını söyleyen Gürer, evde hemşirelik uygulamasının 7007 kez gerçekleştiğini de açıkladı. Gürer, Gönül Çarşısı projesi ile ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak giysi ve diğer ihtiyaçlarında destek olduklarını söyledi. 


Tünaydın


Geri Dön