19 / 04 / 2024

Kartal kiralık ev fiyatları!

 Kartal kiralık ev fiyatları!

Kartal'da kiralık daire arayanlar için bölgedeki konut projelerini mercek altına aldık. Kartal kiralık ev fiyatları listesini haberimizde görebilirsiniz...




Gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı Kartal, 48 bin metrekarelik yüzölçümüne sahip bir Anadolu Yakası ilçesi. Kartal, batıda Maltepe, kuzeyde Sancaktepe, kuzeydoğuda Sultanbeyli ve doğuda Pendik ilçeleri ile komşu. 


Gelişim çizgisini sürekli artıran bölgede nitelikli konut ve ofis projelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Sahip olduğu prim potansiyeli nedeniyle yatırımcıların gözdesi haline gelen bölge, 2012 yılında hizmete açılan Kadıköy – Kartal metro hattı ile yüzleri daha da güldürdü. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Metro hattı cazibeyi artırdı

Kartal'da ulaşım hem denizyolu hem de karayolu ile sağlanıyor. E-5 Karayolu'nun bölgeden geçmesi, her iki köprüye de erişimi sağlayan otoban ve Adalar ile Yalova'ya erişimi sağlayan deniz otobüsleri ile Kartal, sakinlerine ulaşım açısından türlü olanaklar sunuyor. 


Tüm bunların yanı sıra Temmuz 2012'de faaliyete geçen Kadıköy – Kartal metro hattıyla cazibesini daha da artıran bölgede emlak fiyatları ise her daim yükselişte. 


Kartal kiralık daire fiyatları 

Kartal kiralık ev fiyatları bakımından çeşitlilik gösteriyor. Çünkü bölgede eski ve yeni binalar iç içe. Bölgede bir yandan yeni konut projeleri yükselirken, bir yandan kentsel dönüşüm kapsamında eski binalar yenileniyor. 


Kartal'da konut projelerinde ikinci el kiralık daire fiyatları 700 TL'den başlıyor, konutun özelliğine ve konumuna göre 4 bin TL'lere kadar çıkıyor. 


Kartal'da kiralık daireler 

Kartal'da kiralık daire arayanlar için bölgede yaşamın başladığı konut projelerini araştırdık. İşte proje proje Kartal kiralık ev fiyatları... 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Hangi projede ne var? 

Kartal'da yaşamın başladığı konut projelerinin ayrıntıları ise şöyle; 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Panorama Towers 

Kartal'da yaşamın başladığı projelerden biri olan Panorama Towers; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine sahip. Toplamda 168 konuttan oluşan Panorama Towers projesi 2 bloktan oluşuyor. Projenin sosyal olanakları arasında; açık-kapalı otopark, 24 saat güvenlik hizmeti, Türk hamamı, sauna, buhar odası, voleybol sahası, tenis kortu, kafeterya, toplantı salonu, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center mevcut. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Ütopya Kartal 

Çavuşoğlu İnşaat'ın projesi Ütopya Kartal toplamda 92 konuttan oluşuyor. Projede 1+1 konutların alanları 74 metrekare, 2+1 konutların alanları 111 metrekare, 3+1 konutların alanları 150 metrekare olarak tasarlandı. Ütopya Kartal'ın sosyal olanakları arasında; fitness center, çocuk parkı,  tenis kortu, geniş yürüme alanları ve basketbol sahası yer alıyor. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


New Yakacık

Yaşamın başladığı Kartal projelerinden biri olan New Yakacık'ta 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 çatı dubleksi seçenekleri yer alıyor. 5 bin 550 metrekare alan üzerinde yükselen Yakacık New Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; çocuk oyun alanları, cafe ve restoranlar, kapalı otopark, 24 saat güvenlik hizmetleri, yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness center ve sauna bulunuyor. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Adanus Park

Yaşamın başladığı bir diğer proje de Adanus Park. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatiflerinin olduğu proje 180 daireden oluşuyor. Açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, güneşlenme terası, hobi salonu, yürüme parkurları ve fitness center projenin öne çıkan sosyal olanakları arasında yer alıyor. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Eagle Park 

125 daireden oluşan Eagle Park 7 bloktan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe dubleksi bulmanız mümkün. Projenin sosyal alanları arasında; açık yeşil alanlar, basketbol sahası, squash salonu,  açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center ve kapalı otopark yer alıyor. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Yaşam Konutları

Yaşamın başladığı Kartal projelerinden olan Yaşam Konutları ise 80 konuttan oluşuyor. Dervişoğlu İnşaat imzalı projede konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Yaşam Konutları'nda; çocuk parkı, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, 24 saat güvenlik hizmetleri ve spor salonu bulunuyor. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Helenium Twins

Şu an yüzde 70 doluluk oranına sahip Helenium Twins'te yaşam başladı. 2 bloktan oluşan Helenium Twins'te; yüzme havuzu, güneşlenme terasları, sauna, buhar banyosu, yürüyüş parkları, squash, vitamin bar, çocuk oyun alanları, güvenlik hizmetleri bulunuyor. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Soyak Evreka

105 metrekareden 180 metrekareye kadar daire seçeneklerinin olduğu Soyak Evreka projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri konumlu. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Seyba Residence

2010 yılında yaşamın başladığı Seyba Residence projesi 102 daireden meydana geliyor. Proje 18 bin 940 metrekare inşaat alanına sahip. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Serra Park Evleri 

Necat İnşaat ve Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Serra Park Evleri, toplamda 140 daireden oluşuyor. 6 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Yaşamın başladığı projede; süs havuzu, dinlenme alanları, site kafeteryası, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, basketbol ve voleybol sahası, 24 saat güvenlik yer alıyor. 


 Kartal kiralık ev fiyatları!


Sakızağacı Koru Evleri 

Yeşilyurt İnşaat imzalı Sakızağacı Koru Evleri'nde toplam 54 konut yer alıyor. Tamamının 3+1 olarak tarasarlandığı projede; fitness salonu, toplantı salonu, şelale ve süs havuzu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun grupları, kameriye ve oturma grupları, 24 saat güvenlik hizmeti,  3 bin 500 metrekare koru ve yeşil alan, 2 bin metrekare çocuk parkı, 3 adet kapalı otopark bulunuyor.



Şebnem BER/Emlakkulisi.com 




Geri Dön