25 / 04 / 2024

Kartal Kule'de metrekare fiyatları 4500-6900 TL arasında!

Kartal Kule'de metrekare fiyatları 4500-6900 TL arasında!

Kartal Kule'de 55 - 130 metrekare arasında 205 birim bulunuyor. Kattaki birimlerin birleştirilebilir olması özelliğiyle daha geniş alan isteyenlere 1 100 metrekareye varan alanlar sunulabiliyor Birim metrekare fiyatları ise 4500 - 6900 TL arası değişkenli



Dünyanın seri üretimi gerçekleştirilebilen ilk çift motorlu jet uçağı Eclipse 500'|yğreten Ameri¬kan havacılık kuruluşu Eclipse Aviatipn'ın Türk ortağı EA Group bünyesinde olan EA İnşaat, Kartal Kule projesini İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kartal'ın sembolü ve en prestijli binası olması iddiasıyla başlattı.

Avrupa'dan ödüllü kartal şeklinde mimari

Kartal Kule'nin ayırt edici özellikleri

EA İnşaat'ın Genel Koordinatörü ve Şehir Plancısı Hakan Gümüş, özgün tasarımının yanı sıra Kartal Kule'nin öne çıkan bir çok farklı özelliği olduğuna vurgu yapıyor. 4 metre tavan yüksekliği, deniz ve adalar manzarası, merkezi lokasyon, yatırıma uygunluk, teknolojik donanım, hayatı kolaylaştıran fonksiyonlar, teknik üstünlükler, lüks ve prestijli hizmetler, enerji verimliliği, düşük aidat, bu özelliklerden sadece birkaçı. Kartal Kule'deki özelliklerin tamamının başka hiçbir projede olmadığını belirten Hakan Gümüş, Kartal Kule'nin bu nedenle benzersiz bir proje olduğunun altını çiziyor.

İnşaat sektöründe anlayış değişmel

Hakan Gümüş'e göre inşaat sektörü Türkiye'de son dönemde hızlı bir evrim süreci yaşıyor. Daha yeni yeni inşaat firmalarının "dikdörgenler prizması" şeklinde bina yapma anlayışını terk ettiklerine ve özgün tasarıma yöneldiklerine, bunun da hemen Avrupa'dan gelen ödüllerle yankı bulduğuna dikkat çeken Gümüş, geçmişte lüks semtlerde bile yapılan bazı site projelerinin hem görüntüsüyle hem de kalitesiyle büyük Avrupa şehirlerinin banliyölerinde yapılan "sosyal konut" binalarıyla aynı anlayışta olduğunu ve bu anlayışın hızla terk edilmesi gerektiğini söylüyor.

Hakan Gümüş, Proje anlayışındaki değişimin sadece tasarımla sınırlı kalmaması gerektiğine, fonksiyonlarda ve teknik konularda da aynı değişimin yaşanması gerektiğine değinirken, EA İnşaat'ın projeleriyle sektöre bu konularda da yeni bir vizyon getirme hedefi olduğunu belirtiyor. 32 000 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Kartal Kule projesinde, 55 - 130 metrekare arasında 205 birim bulunuyor. Kattaki birimlerin birleştirilebilir olması özelliğiyle daha geniş alan isteyenlere 1 100 metrekareye varan alanlar sunulabiliyor Birim metrekare fiyatları ise 4500 - 6900 TL arası değişkenlik gösteriyor.

Kartal Kule'nin mimarı çok yönlü projelere imza atan başarılı mimar Ömer Çamoğlu. Binayı tasarlarken kartal figüründen esinlenen Çamoğlu, Kartal'ın sembolü olma iddiasına paralel olarak özgün bir mimari örnek ortaya koyuyor. Kartal Kule, Kartal şeklindeki tasarımıyla Avrupa'nın önemli gayrimenkul ödülleri arasında olan "International Property Avvard" ödülüne layık görüldü.

Muhteşem deniz ve adalar manzaralı teraslı yaşam alanları..

Kartal Kule'de tamamı güney cephesine konumlandırılmış birimler 3. Kattan itibaren deniz ve Adalar manzaralı. Manzara üst katlara çıkıldıkça 270 derece panoramik bir görüntü alıyor.

Pencersi açılmayan plaza anlayışını da değiştiren Kartal Kule'de her birimin kendine ait teras-kat bahçesi bulunuyor.

Yüksek prestij düşük aidat

Kartal Kule back of fice, concierge, 7/24 sekreterya hizmetleriyle sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Bu ayrıcalıklı dünyada motor yat ve speed boat ile İstanbul'un her yerine deniz ulaşımı, VIP limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi hizmetlerde var.

Ayrıca, Kartal Kule'de kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi, eczane, banka ATMleri, oto yıkama, fitness center, restaurant, hukuk kütüphanesi, özel acil sağlık, vale parking, copy center, hobi odaları ve hayatınızı kolaylaştıracak bir çok donanım ve hizmet bulunuyor.

Üstelik tüm bu prestijli hayatı yaşarken çok düşük bir aidat ödüyorsunuz. Çünkü Kartal Kule'de etkin masraf denetim ve gelir yönetim sistemi dahilinde tüm ortak alan kira getirilerinin yönetime bırakılması ile çok düşük aidat seviyesi hedeflenmekte.

4 metre tavan yüksekliği ile %50 daha geniş hacim.

Yaşam alanlarının ferahlığı metrekaresi geniş alanlarla değil, metreküpü geniş hacimlerle ölçülür. Türkiye'de bugün neredeyse 2,70 metre tavan yükseklikleri "geniş hacimli", "ferah" projeler olarak sunuluyor. Kartal Kule ise 4 metre tavan yüksekliği ile standart projelere göre %50 daha geniş hacim sağlıyor.

İstanbul'un hızla yükselen bölgesi Kartal'ın sembolü olacak Kart;ı! Kule'de yatırımlarınız da tavan yapacak.

Kartal Adalet Sarayı Kartal'a büyük değer katacak

8.000 personelin görev yapması ve günde yaklaşık 150.000 kişinin ziyaret etmesi öngörülen, Cumhuriyet tarihinin en büyük kamu tesisi olan ve 360.000 metrekare kapalı alana sahip, dünyanın en büyük adliyesi Kartal Adalet Sarayı'nın açılması bölgeye büyük değer katacak. Bölgede Kartal Adalet Sarayı'na yakınlığıyla öne çıkan en önemli projelerden birisi "Kartal Kule". Kartal Kule E-5 üzerinde, Kartal Metrosu Soğanlık durağı çıkışında, Sabiha Gökçen havaalanına 10 dk., TEM otoyoluna 5 dk., Marinaya 5 dk., Sahil yoluna 2 dk. mesafede, stratejik ve merkezi konumda bir lokasyona sahip.

Geleceğin teknolojisi Kartal Kule

Dünyaca ünlü firmalar teknik danışmanlık yapıyor

Kartal Kule tasarımıyla olduğu kadar teknik ve teknolojik ayrıntılarıyla da öne çıkıyor. EA İnşaat Genel Müdürü Hakan îümüş, firma olarak her konuda o konunun uzmanı dünyaca ünlü firmalardan danışmanlık aldıklarını söylerken, çok seçkin >roje müellifleri ile çalışılmasına rağmen, her konunun ayrıca ı konunun uzmanı bağımsız bir danışman firma arafından kontrol ediliyor olması ile sektörde arklı ve profesyonel bir yaklaşım ortaya koyduklarını belirtiyor.

Kartal Kule'nin statik danışmanı Amerika'da yüksek bina konusunda uzman lünyaca ünlü bir Amerikan firması. Kartal Cule'nin bulunduğu zeminin 2. Metreden tibaren mermer ve kaya kütlelerinden oluşması la deprem güvenliği açısından çok önemli.

Kartal Kule'nin cephe danışmanı dünya çapında önemli projeleri hayata geçirmiş olan Alman Priedemann firması. Bunun dışında yangın danışmanı, peyzaj danışmanı, mekanik damşmanı gibi projeyi denetleyen bağımsız danışmanlar grubu bulunuyor.

Geleceğin teknolojisi ile donatılmış Kartal Kule Akıllı bina sistemi, dijital arşivleme alt yapısı ve fiberoptik omurga Kartal Kule'yi adeta yapay zeka gibi yaşayan bir bina yapıyor. Kartal Kule'de güvenlik hizmeti, bina içinde kartlı geçiş sitemleri, parmak izi okuma ve retina tarama cihazları ile destekleniyor. Tüm bağımsız birimlerin serverlarını konumlandıracağı yüksek zeminli, kesintisiz güç kaynaklı server odaları mevcut.

Kartal Kule otoparkında gelecekteki elektrikli araçlarınız için oto şarj üniteleri şimdiden düşünülmüş.

Kimler alıyor

Hakan Gümüş Kartal Kule'ye ilgi gösteren kişilerin profilini şu sözlerle yorumluyor; "Kartal Kule'den yer alan kişilerin başında yatırımcılar, avukatlar ve hukuk büroları geliyor. Bunları mali müşavirlik büroları, doktorlar, diş hekimleri gibi çeşitli meslek grupları ve prestijli ve konforlu bir rezidans hayatı yaşamak isteyen kişiler izliyor. Farklı bir proje ortaya koyunca satışta da başarıyı yakalıyorsunuz, lansmandan sonra 2 hafta içinde %30 gibi yüksek bir satış başarısı yakalamış durumdayız.

Bundan sonraki projelerde de EA İnşaatın "farkı yaşa, farklı yaşa" sloganı ile paralel olarak farklı projeler üretmeyi ve sektördeki değişime öncülük etmeyi hedefliyoruz."

SABAH


Geri Dön