27 / 04 / 2024

Kartal Mai Residence 2'nci blok teslimleri Eylül'de!

Kartal Mai Residence 2'nci blok teslimleri Eylül'de!

FERYAPI İstanbul'un gelişim potansiyeli yüksek bölgelerinden Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da birinci blok teslimlerine başladı. Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle dikkat çeken FerYapı, ikinci blok teslimlerini Eylül'de gerçekleştirecek.



Peşinatsız ve ara ödemesiz yatırım yapma imkânı sağlayan FerYapı, yüzde 1 KDV ile de konut alıcısına avantaj sağlıyor. Kullanım rahatlığı, inşaat kalitesi ve ödemelerde sağladığı kolaylık nedeniyle büyük ilgi gördüklerini ifade eden şirket yetkilileri. "Mal Residence'de isteyenler yüzde 25 oranındaki peşinatı Mart 2016'da ödeme imkanına sahip olabiliyor. Geri kalan yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün. Maı'den gayrimenkul alanlar isterlerse kredi taksitlerini ödemeye buğun başlayabilir istetlerse 1 yıl öteleyebilir. 



Yine aylık sabit taksit ödemeleri de bir yıl sonra yani Mart 2016'da başlıyor. Marmara Denizine hakim manzarası ve ferah tasarımıyla dikkat çeken Mai Residence'da 1 ¦ 1 ünitelerin peşin satış fiyatı 298 bin TL'den başlıyor. 2+1 ünitelerin başlangıç fiyatı ise minimum 329 bin TL olarak belirlendi. Proje, Kartal metrosuna 5 dakika yürüme mesafesinde E S karayolu üzerinde yer alıyor. Son kullanıcı ve yatırımcılardan ilgi gören Mai Residence. fitness salonu, çok amaçlı salon. VIP lounge. kafeler ve mağazalar, concierge hizmetleri havuz, çocuk oyun alanları, hobi alanları, mini müzik studyosu. sinema odası, depo alanlar t ve her katta bulunan kat bahçesi gibi yaşama değer katacak ayncalıkları da bünyesüıde barındırıyor" diye konuştu. 



Hürriyet


Geri Dön