28 / 03 / 2024

Kartal Mai Residence ödemeleri!

Kartal Mai Residence ödemeleri!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

E-5 karayolu üzerinde inşa edilen ve Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Mai Residence ödeme planı kampanyası 31 Mart'a kadar geçerli olacak. İşte Kartal Mai Residence ödemeleri...



Daire teslimleri ilk blokta 2015 yılı Mart ayında, 2. blokta 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşecek olan  Mai Residence  Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor.


Kartal Mai Residence ödemeleri yüzde 1 KDV avantajı ile yapılıyor.  Fer Yapı  imzası taşıyan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Mai Residence konum olarak Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Fer Yapı Mai Residence Back-Up Concierge hizmetleri, havuz, çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, hobi alanları, mini müzik stüdyosu, sinema odası, fitness salonu, depo alanları VIP Lounge, kafeler, mağazalar ve her katta kat bahçesi gibi sosyal alanlardan oluşuyor.


Kartal Mai Residence ödemeleri!

Mai Residence 'de peşinatsız, ara ödemesiz konut sahibi olunuyor ve 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. Projede 1+1 daireler 350 bin TL, 2+1 daireler 390 bin TL, 3+1 daireler ise 620 bin TL'den başlıyor.


Mai Residence iletişim

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön