19 / 04 / 2024

Kartal Metsan Nexus'da 265 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Kartal Metsan Nexus'da 265 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Kartal Metsan Nexus projesi ödeme planı kapsamında, yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 1+1 dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor.



İstanbul Avrupa Yakası Kartal'da hayata geçirilen ve  Metsan İnşaat  imzası taşıyan projesi, 3 etaptan meydana geliyor. Kartal  Metsan Nexus  projesi, 36 katlı iki kule ve 19 katlı bir dairesel kule olarak tasarlandı


Projenin ilk etabında 430 adet konut yer alıyor. Kartal Metsan Nexus projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri mevcut. Konutların büyüklükleri 63 metrekare ile 198 metrekare arasında değişim gösteriyor.


82 metrekarelik 1 oda 1 salon olan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüde 1 KDV oranı uygulanıyor. Kartal Metsan Nexus projesinde, konut fiyatının yüzde 75'i için kredi kullanılabiliyor. 



Kartal Metsan Nexus projesinin sosyal olanakları arasında, yüzme havuzui spor alanları, Sky Lounge, kış bahçesi, sauna, buhar odası, gitness merkezi, Rooftop Teras ve Harmoni teras yer alıyor.



Metsan İnşaat Metsan Nexus nerede?

Kartal Metsan Nexus adres bilgileri: Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak No:5 Yakacık, Kartal - İstanbul


Metsan Nexus telefon numarası: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com

Başak KANIK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön