19 / 04 / 2024

Kartal Sakızağacı Koru Evleri'nde 290 bin TL'ye 3+1!

Kartal Sakızağacı Koru Evleri'nde 290 bin TL'ye 3+1!

Firma: Yeşilyurt İnşaat

Proje: Sakızağacı Koru Evleri

Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Sakızağacı Koru Evleri projesinde bir yıldır yaşam devam ediyor. Projede fiyatlar 290 bin liradan başlıyor



3 blokta 54 konuttan meydana gelen  Sakızağacı Koru Evleri  projesi Kartal Soğanlık'ta  Yeşilyurt İnşaat  tarafından inşa edildi. 55 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Sakızağacı Koru Evleri projesinde satışlar devam ediyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede dairelerin alanları 130 metrekare ile 140 metrekare olarak tasarlandı. 


Yaz ve kış bahçesinin yer aldığı Sakızağacı Koru Evleri projesinde site sakinleri için fitness salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kapalı otopark alanları bulunuyor.


Sakızağacı Koru Evleri'nde dairelerin fiyatları 290 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar. 


Aydos Ormanları'na yakın bir konumda bulunan Sakızağacı Koru Evleri projesi Sabiha Gökçen Havalimanı ve VIA Port AVM’ye 15, Türkiye’nin en büyük adalet sarayı olan Kartal Adliyesi’ne ve Maltepe Carrefour’a 5 dakika mesafede bulunuyor.


0216 309 98 46 

 

http://www.yesilyurtinsaat.com

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön