29 / 03 / 2024

Kartal yabancının ve beyaz yakalının yeni adresi!

Kartal yabancının ve beyaz yakalının yeni adresi!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, Kartal’ın beyaz yakalı çalışanların ve yabancı yatırımcıların gözdesi olan yerler arasında olduğunu söyledi.



Türkiye’nin lokomotif sektörü gayrimenkule, farklı sektörlerden gelen işadamlarının ilgisi devam ediyor. Sanayici bir aileden gelen ve konut sektöründe yeni projeler üreten AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, Kartal’ın beyaz yakalı çalışanların ve yabancı yatırımcıların gözdesi olan yerler arasında olduğunu söyledi. Gayrimenkul sektörünün 15-20 yıl daha Türk ekonomisi için son derece önemli bir sektör olacağını kaydeden Coşkun, Kartal Soğanlık’ta Moment projesini hayata geçirdiklerini bölgenin gelişimine paralel kendilerinin de bu bölgeye yoğunlaşmak istediklerini söyledi.


KONUTLARA İLGİ 


Coşkun “İstanbul’un önemli bir merkezi olan Kartal, beyaz yakalıların çok önemsediği bir lokasyon olmaya başladı. Doktor, pilot, yöneticiler ve yabancı yatırımcıların bölgeye ilgi göstermesini konutlarımıza olan ilgiden anlıyoruz” dedi.


2017’DE TESLİM


1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı ve 100 milyon dolarlık yatırımla  Moment İstanbul projesini  hayata geçiren Coşkun, metrekare fiyatı satışları baz alındığında yatırımcılarına yüzde 40 oranında kazandırdıklarını ve projenin biteceği 2017’de de bu oranın yüzde 60’lara çıkacağını söyledi. AC Yapı olarak Anadolu yakasında proje üretirken ulaşım hatlarına yakın bölgelerde proje geliştirdiklerini kaydeden Çoşkun, İstanbul’da üç bölgenin son dönemde değer kazandığını ve kazanmaya da devam edeceğine inandıklarını ifade etti. Ali Coşkun, bu bölgeleri Kartal, Maslak ve Kozyatağı olarak sıralarken, 3. Havalimanı ve 3. Köprü projelerinin Anadolu Yakası’nın değerini artırdığına da dikkat çekti.


Star 


Geri Dön