19 / 04 / 2024

Kartal’da arz artıyor fiyat rekabeti olacak!

Kartal’da arz artıyor fiyat rekabeti olacak!

AC Yapı, Kartal’da Moment İstanbul’u satışa çıkardı. Ali Coşkun, yeni projelerin sayısının arttığı Kartal’da lokasyon ve fiyat avantajının önem kazandığını söyledi.Kartal’da arz artıyor fiyat rekabeti olacak.



Demir-çelik, makine ve otomotiv sektörlerine yönelik imalatıyla tanınan Coşkun Grubu’nun inşaat sektöründe faaliyet gösteren firması AC Yapı, Kent Life ve Dore Life gibi projelerinin ardından Kartal’da yeni bir projeye başladı. Kartal’da 100 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek Moment İstanbul adındaki proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşacak. 150 milyon dolar cironun hedeflendiği projedeki konutlara 4 bin 800 talep toplandı. 

 

Yüzde 15 indirim var

 

Son dönemde birçok yeni konutun inşa edildiği Kartal’da lokasyon, proje ve fiyat avantajı ile satışta sıkıntı yaşamayacaklarını söyleyen AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun; “Kartal’ın merkezi bir noktasında, 10 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırdığımız projemizde ince ayrıntıları düşündük. 3 bin lira metrekare fiyatı ile satışa başlıyoruz. Bu avantajı ödeme kolaylıkları sağlayan finansal açılımlar ile de zenginleştiriyor, sıfır faizli ödeme seçeneklerinden, müşterilerimizin kendi ödeme planlarını kendilerinin yapabilecekleri ödeme alternatifleri sunuyoruz” diye konuştu. Projede 60 aya kadar yüzde 0.88, 120 aya kadar ise yüzde 0.91 faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca lansman dönemine özel olarak peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projedeki konut fiyatları 1+1’ler için 239 bin lira ile 349 bin lira, 1.5+1’ler için 349 bin lira ile 449 bin lira, 2+1’ler için ise 449 bin lira ile 769 bin lira arasında değişiyor. 

 

2 bin 200 kişi yaşayacak

 

Ali Coşkun’un verdiği bilgilere göre, proje Mart 2017’de tamamlanacak. Proje tamamlandığında 2 bin 200 kişinin yaşaması bekleniyor. Projede 1+1’den 5+1’e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 344 metrekare arasında değişiyor. Adalar manzarasına da sahip proje, metro ve havalimanına yakın konumda bulunuyor.

 

Yeni projeler geliyor

 

ALİ Coşkun, Kartal’daki Moment İstanbul’un dışında yeni projelere de hazırlandıklarını belirterek, “Ataşehir ve Göztepe’de de görüştüğümüz yerler var. 2015 sonuna kadar bu projemizin dışında 2-3 projeye daha başlamayı planlıyoruz” diye konuştu. Coşkun, toplu konutun yanı sıra kentsel dönüşüm projeleriyle de ilgilendiklerini kaydetti.


Vatan


Geri Dön