19 / 04 / 2024

Kartal'da her bütçeye uygun konut seçeneği var!

Kartal'da her bütçeye uygun konut seçeneği var!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında, Kartal'daki kentsel dönüşümden ve inşaat projelerinden bahsetti. Tümer, bölgede her seçeneğe uygun konut seçeneklerinin olduğunu açıkladı.



Kartal'da kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'un diğer ilçelerine ve diğer kentsel dönüşüm alanlarına göre daha hızlı ilerlemesinin nedenleri arasında tapu sorunlarının görece daha kolay çözülmesi, geniş arazilerin tek sahipli olması ve hukuksal süreçlerin daha hızlı ilerleyebilmesi, arazi yapısının hafif bir eğim ile Adalar manzarası sunması sayılabilir. Toplu taşım ağlarının varlığı da Kartal'ı daha da cazip kılan unsurlardan biri. Kullanılabilir arsa stokunun bulunması ve önemli gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi gibi avantajlara sahip Kartal ilçesi, konut fiyatlarında da geniş bir aralıkta çeşitlilik sunması bağlamında yatırımcıya cazip geliyor. Her kullanıcı profiline göre konut bulmak mümkün. 


KARTALLIFE ATALAR 

Aslandağ Group'un yaklaşık 30 yıldır yapı malzemedeki deneyimini inşaat sektörüne taşıyarak kurduğu STCA Gayrimenkul Kartallife-Atalar projesini hayata geçirdi. Özellikle aileler için yaşam alanı sunmayı hedefleyen projede en küçük daire modeli olan 2+1 dairelerin fiyat aralıkları 450 bin ila 630 bin, 3+1'ler 750 bin ila 975 bin, dubleks dairelerde 1 milyon 550 bin-1 milyon 720 bin TL aralığında. Denize nazır konumu, Adalar manzarası, yeşil alanlarıyla oturumluk daire arayanların tercihi olmuş durumda. 


www.kartallife.com.tr/


BUMERANG KARTAL 

Özkartallar tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal'da daire büyüklükleri 64, 112, 123 ve 150 metrekare olarak planlanmış. Arıtma ve yağmur suyunun yeniden kullanılması, güneş panellerinden elde edilecek enerjinin ortak alan aydınlatmasına yönelik kullanımı ile Bumerang Kartal LEED sertifikasına uygun inşa ediliyor ve aidatların makul seviyelerde kalması hedefleniyor. En düşük-en yüksek metrekare birim fiyatı, 6 bin ila 12 bin 500 TL arasında değişiyor. 



www.bumerangkartal.com/


MARMARA 

Gizer-Yasin Işık İnşaat tarafından yapılan Marmara Kule, 6 bin 503 metrekare arsa alanında 32 katlı tek kulede 246 daireden oluşuyor. Projede 1 +1 ve 2+1 daire yer alıyor. Marmara Kule'de 2 bin 627 metrekarelik alanda 2 adet, 3 kata yayılmış ticari alanlar bırakılmış. Ticari+konut tapulu olan daireler home ofis olarak da kullanılabiliyor. En düşük-en yüksek konut fiyatı, 482 bin ile 961 bin Türk Lirası arasında değişiyor.



www.marmarakule.com.tr/



Esin TÜMER/Habertürk


Geri Dön