28 / 03 / 2024

Kartal'da müteahhite tek kurşunla infaz!

Kartal'da müteahhite tek kurşunla infaz!

çavuşoğlu Mahallesi, Meşeli Ayazma Caddesi'nde kaldırımda yürüyen müteahit Ahmet Yıldırım (40), iddiaya göre saat 23.30 sıralarında arkasından yaklaşan kimliği belirsiz bir şahıs tarafından durduruldu. Yıldırım'ı başından bir el ateş ederek vurdu.



çavuşoğlu Mahallesi, Meşeli Ayazma Caddesi'nde kaldırımda yürüyen müteahit Ahmet Yıldırım (40), iddiaya göre saat 23.30 sıralarında arkasından yaklaşan kimliği belirsiz bir şahıs tarafından durduruldu. İkili arasında geçen kısa konuşmanın ardından, saldırgan silahını çekerek, Yıldırım'ı başından bir el ateş ederek vurdu.

Ahmet Yıldırım kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Silah sesi üzerine koşan vatandaşlar yerde yatan başından yaralı Ahmet Yıldırım'ı görünce, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet Yıldırım'a bir süre kalp masajı yaptı. Ancak, Ahmet Yıldırım tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaçan şahsı yakalamak için çevrede çalışma başlatan polis, olay yerini gören güvenlik kameralarının da kayıtlarını incelemeye aldı. Evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Ahmet Yıldırım'ın cesedi yapılan incelemenin ardından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

'BİR EL SIKTI, KAçTI'

Bir görgü tanığı bir kişinin öldürülen vatandaşın arkasından yaklaştığını belirterek,'Bir laf attı, adam da dönünce bir el sıktı, kaçtı gitti' dedi. Basın mensupları tarafından görgü tanığı ile röportaj yapılırken, ambulansın yeni gelmesine tepki gösteren vatandaş, 'Ambulans da yeni geliyor, 20 dakika oldu, inşallah yaşıyordur' dedi. Polis görgü tanığı biri kadın üç kişiyi ifadesini almak amacıyla Kartal Polis Merkezi'ne götürdü

Milliyet


Geri Dön