19 / 04 / 2024

Kartalda örnek kentsel dönüşüm: Gökdeniz Kartal!

Kartalda örnek kentsel dönüşüm: Gökdeniz Kartal!

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı’nın Kartal Esenler Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gökdeniz Kartal projesinde temel, düzenlenen törenle atıldı. Projenin temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de katıldı.



Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı’nın Kartal Esenler Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gökdeniz Kartal projesinde temel, düzenlenen törenle atıldı. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen projenin temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de katıldı. Bölgede proje geliştirdikleri için mutlu olduklarını belirten ortaklık, Kartal’a değer katacak farklı projeler de hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. 



Teslimler 2016'da

7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunan proje, bin metrekare sosyal tesis ve 5 bin metrekare yeşil alana sahip bulunuyor.  204 konuttan meydana gelen Gökdeniz Kartal’ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL’lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014’te başlanan projenin, Şubat 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 



Deniz ve Gök bloklarından oluşan projenin Deniz bloğundaki Adalar manzaralı 2+1’lerin 93 metrekare olanları 438 bin TL’den; 107 metrekare olanları 404 bin TL’den; 108 metrekare olanları 508 bin TL’den; 142 metrekare olanları 671 bin TL’den; 176 metrekare olanları ise 831 bin TL’den başlıyor. Yine aynı blokta yer alan 3+1’lerin 170 metrekare olanları 638 bin TL’den başlıyor.



“Nitelikli projelerle ilerliyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, törende yaptığı konuşmada, “Bölgemiz, Gökdeniz Kartal gibi nitelikli projelerle yükselişine devam ediyor. Hızlı bir şekilde ilerlediğine şahit olduğum ve bir an önce tamamlanmasını beklediğim Gökdeniz Kartal projesi, bölgemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır” dedi. 


Posta


Geri Dön