18 / 04 / 2024

Kartal'da satılık akaryakıt istasyonu arsası!

Kartal'da satılık akaryakıt istasyonu arsası!

Kartal Belediyesi akaryakıt istasyonu arsası satıyor



Kartal Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan 5 bin metrekare büyüklükteki arsayı satışa çıkardı. İmar planlarında akaryakıt istasyonu olarak işaretlenen arsanın tamamı belediyeye ait ve üzerinde herhangi bir işgal bulunmuyor. Tahmini bedeli 13 milyon 500 bin TL olan arsanın geçici teminatı ise 405 bin TL olarak açıklandı. İhale 21 Eylül´de gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
---
Kartal satılık akaryakıt istasyonu arsası!
Kartal Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan 5 bin metrekare büyüklükteki arsayı satışa çıkardı. İmar planlarında akaryakıt istasyonu olarak işaretlenen arsanın tamamı belediyeye ait ve üzerinde herhangi bir işgal bulunmuyor.
Kartal Soğanlık Cevizli Mahallesi´nde bulunan arsa yeni adliye binasına 300 metre mesafede. Tahmini bedeli 13 milyon 500 bin TL olan arsanın geçici teminatı ise 405 bin TL olarak açıklandı. İhale 21 Eylül´de gerçekleştirilecek.


Geri Dön