20 / 04 / 2024

Kartal'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kartal Petrol-İş Mahallesi Şehit Ali Şener ve Levent Sokak arasındaki boş alanın kamulaştırılması sonrasında iki sokağı birleştirerek, halkın ulaşımını kolaylaştırmak için yol açma çalışması başlattı..



Kartallı vatandaşlara, konforlu bir yaşam sunma amacıyla çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak, Kartal Petrol-İş Mahallesi Şehit Ali Şener ve Levent Sokak arasındaki boş alanın kamulaştırılması sonrasında iki sokağı birleştirerek, halkın ulaşımını kolaylaştırmak, vatandaşın rahatını sağlamak için yol açma çalışması başlattı.


Yolların şehirlere nefes aldırdığını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bütün çabamız Kartal’ı modern ve İstanbul’un gözdesi haline getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”dedi. Yapılaşmanın yoğun olduğu Kartal’da yeni yollara ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Altınok Öz, Kartal’ın sürekli büyüyen, gelişime açık olan bir bölge olduğunu vurgulayarak, yeni yollar açarak gelişime katkı yaptıklarını söyledi. Kartal’da ihtiyaç duyulan sokak, mahalle ve caddelerde yeni yol açma çalışmalarının sürdürüleceğinin altını çizen Başkan Altınok Öz, “Çalışmalarımız, ekiplerimizce titizlikle devam ediyor. Kartal’ın çehresini değiştiriyoruz ” dedi ve yol açma çalışması başlatılan Şehit Ali Şener ve Levent Sokak’ın, kısa sürede bitirilerek birbirine bağlanacağını belirtti.


Milliyet


Geri Dön