28 / 03 / 2024

Kartalkaya'da kar turizmi başladı!

Kartalkaya'da kar turizmi başladı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya' da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. HOD Travel’dan Türkiye'nin en lüks kayak merkezi Kartalkaya'ya SUIT 2+1 Üst Segment Otobüslerle Kayak Turları



Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

HOD Travel’ın kurucusu Mine Ece, yaptığı açıklamada ’’ Ekibimiz yıllardır snowboardu tutkuyla yapan kişilerden oluşmaktadır. HOD Travel olarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarının tam olarak karşılanması için ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Hava ve yol şartlarının zorlukları karşısında güvenliği ve konforu öncelikli tutarak, bilinçli bir şekilde kusursuz hizmet anlayışıyla kış sporlarına gönül veren herkese özel turlar düzenlemeyi hedefliyoruz. 

Dağ Yolunda Kişisel Oyun Konsolları ile Keyifli Vakit Geçirin

Kış sporları pazarına yeni bir soluk getirmek ve misafirlerimizin yaklaşık 4 saati bulan yolculuklarını daha keyifli hale getirmek amacıyla bu sezon tur paketlerimizi VIP hizmet anlayışıyla yeniledik. 2+1 koltuk dizilimine sahip üst segment otobüsler ile dağ yolunu daha da keyifli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Spor kanalları, Wifi koltuk arkası dokunmatik ekranlı kişisel eğlence sistemleri, TV, müzik, film arşivi ve WC ile dağ yolculukları artık çok daha lüks, çok daha konforlu  ve çok daha keyifli olacak.

Türkiye’nin kış turizmine olan elverişli coğrafyası sayesinde sadece Uludağ, Kartalkaya, Sarıkamış, Palandöken gibi popüler kayak merkezlerimizin değil, uzun vadede uygun olan her bölgenin tanıtımı ve tam kapasite çalışabilmesine destek olmayı hedeflemekteyiz.

2014-2015 sezon açılışını Kartalkaya’da 6-7 Aralık 2014 tarihinde Dorukkaya Ski&Mountain Resort’te 330 TL ‘den başlayan tur paketleri ile gerçekleştiriyoruz. Şimdiden odalarımız hızla tükenmekte. Sezon açılışını kaçırmak istemeyen kar tutkunlarının acele etmesi gerekiyor.’’ dedi.

Kış turizminin ve kış sporlarının gelişmesine odaklanan, kış sporlarına ilgi duyan herkesin kaliteli, güvenli ve ekonomik hizmet alabilmesi için çalışan HOD Travel, kayak turu paketlerine hem Bansko Kayak Merkezi’ni hem de Kartalkaya’ ya 2+1 SUIT otobüslerle ulaşımı ekledi.



Geri Dön