29 / 03 / 2024

Kartallife Atalar'da metrekare fiyatı 4 bin TL'den başlıyor!

Kartallife Atalar'da metrekare fiyatı 4 bin TL'den başlıyor!

İnşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren STCA Gayrimenkul, yeni Kartallife Atalar projesiyle de iddiasını ortaya koydu. STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, projenin de diğerleri gibi erken teslim edileceğini söyledi.



Yaklaşık 30 yıldır yapı sektöründe olan ve birikimini 2009 yılından itibaren inşaat sektörüne de yönlendiren STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, yeni projesi Kartallife Atalar ile oldukça iddialı. 


104 MANZARALI DAİRE 

Toplam 4 bin metrekarelik bir arsaya sahip Kartallife Atalar'ın, 800 metrekarelik oturum alanı üzerinde yükseldiğini belirten Aslandağ, otoparklarla birlikte 27 kattan oluşan projede toplam 24 adet 2+1, 76 adet 3+1, 4 adet dubleks ile birlikte 104 daire bulunduğunu belirtti. Tüm odaları deniz manzaralı olan Kartallife Atalar'ın bir yandan Kadıköy'ü diğer taraftan Tuzla'ya doğru deniz ve adalar manzarasına sahip olduğunu vurgulayan Aslandağ, "Açık havada Yenikapı taraflarını, Dragos tepelerini, Kadıköy'ü veGemlik'e kadar geniş bir manzarayı seyredebilirsiniz. 


Projemizde aynı zamanda üzeri otomatik açılıp kapanabilen ve 365 gün kullanılabilir havuzumuz da var. Projemizde yürüyüş parkurlarını oluştururken engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Kartallife-A talar' ın en güzel yanlarından biri de asansörden indiğiniz zaman balkona çıkar gibi ferah bir alana çıkmanız ve bu alandan tüm denizi seyredebilmeniz" dedi. 


Aydın Aslandağ, Kartallife Atalar projesinin, Yuvam Kartal projesinde olduğu gibi erken teslim edileceğini belirterek, "Açıkladığımız teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı. Ancak Yuvam Kartal'ın 6 ay erken teslim etmiştik ve Kartallife Atalar projesinde de belirlediğimiz tarihten çok önce teslimi hedefliyoruz" açıklaması yaptı. 


1 + 1 ve 1+0 DAİRE YOK 

Aslandağ inşa etmeyi sürdürdükleri Kartallife A talar'da aile konsepti oluşturmayı hedefledikleri için 1+1 ve 1+0 daire tasarlamadıklarını da ifade etti. Aslandağ, "Yaptığımız araştırmada Kartal bölgesinde çok odalı ve geniş daireli butik proje ihtiyacı olduğunu gördüğümüz için böyle projelendirdik" dedi. 


HIZLI ÇÖZÜM TALEBİ 

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Avdın Aslandağ kamudan daha hızlı çözümler talep ettiklerini de belirtti. Özellikle kentsel dönüşüm çalışmalarında belediyelerde ruhsat için çok fazla zaman kaybedildiğini belirten Aslandağ "Bu da inşaatların sürelerini yavaşlatıyor. Yavaşlayan inşaatlar nedeniyle müteahhitler, kat maliklerine daha fazla kira yardımında bulunmak durumunda kalırken, inşaat maliyetleri de artıyor" saptamasını yaptı. 


Aslandağ, KDV indirimlerinin kentsel dönüşüme bir etkisinin olmadığını vurguladıktan sonra "Ancak yeni yapılan konutlar için KDV indirimi gerçekten bir teşvik niteliği oldu" dedi. 


2017'nin zor bir yıl olacağını söyleyen Aslandağ, "Ancak konut satışları hız kesmeden devam edecektir. STCA Gayrimenkul olarak, yaptığı ve yapacağı projelerde özgün konsepti olan ve her projenin yapıldığı bölgede yeni kimliğiyle ön plana çıkacak yaşam alanları oluşturma prensibimizle çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.



www.kartallife.com.tr



Yeni Akit 


Geri Dön