26 / 04 / 2024

Kartaltepe Kentpark hızla tamamlanıyor!

Kartaltepe Kentpark hızla tamamlanıyor!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan ve Mamak'ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesi Mamak'ın yeni yüzü olacak.150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçları alıyor.



Mamak için tam bir seyir terası olacak proje içerisinde Çocuk oyun alanı, şelale, koşu yolu. restoran, kafeler, Sosyo-Kiiltürel Tesisler, Kent Meydanı, Su Değirmeni, Dev Kartal Figürü, Su Aktiviteleri ve Dev Çocuk Müzesi bulunuyor. 


Mamak'ın en büyük rekreasyon projesi içerisinde bulunan kartal heykelinin geçtiğimiz aylarda yerleştirilmesinin ardından koşu yolları da tamamlanıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Kartaltepe Kentpark projesi tamamlandığı zaman tüm Mamaklılar için bir gurur kaynağı olacak. İlçemizin vizyon projelerinden biri olan Kartaltepe'de gerçekleştirdiğimiz dönüşüm Mamak'ta yaşanan büyük dönüşümü de özetliyor aslında. Son derece engebeli bir arazide, arazi kaynaklı olarak yaşanan zorluklara rağmen ortaya son derece güzel bir rekreasyon alanı çıkacak" dedi.


Ankara Başkent


Geri Dön