29 / 03 / 2024

Kartepe Belediyesi imar komisyonu çalışmaları sürüyor!

Kartepe Belediyesi imar komisyonu çalışmaları sürüyor!

Kartepe genelinde alt ve üst yapı başta olmak üzere yapılacak yatırımların önünü açacak uygulamalar farklı bölgelerde aralıksız sürüyor.




Plan Proje Müdürlüğü'nce hazırlanan uygulama imar planları kapsamında yatırımların önünü açacak Suadiye ve Köseköy Mahallelerindeki yerlerle ile ilgili plan değişiklikleri üzerinde Kartepe Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri hummalı çalışmalarında sona yaklaştı.


Yatırımların önünün açılması için


Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Kartepe Belediye Meclisi'ne Kasım ayında sunulan ve meclis üyelerince İmar Komisyonuna havale edilen konularla ilgili komisyon, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Suadiye Mahallesi'nde bulunan sanayi bölgesinde yatırımları kolaylaştırmak için bölgenin bir kısmı ve Köseköy Mahallesi 416 ada 1 parselde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzu Projesi için 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları komisyonda görüşülerek son aşamasına getirildi.


Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yürütülen imar planları ile yatırımcıların önünü açarak Kartepe'ye değer katan çalışmalarına yenilerini ekleme hedefi doğrultusunda, İmar komisyonu üyeleri de, plan değişikliği yapılarak yatırımların kolaylaştırılması düşünülen ilgili bölgelerde hem arazide inceleme çalışmaları ile hem de toplantılarda konuları tekrar tekrar istişare ederek, Başkan Üzülmez'in çalışmalarına destek olmaya çalışıyorlar.


Kartepe Haber 



Haber Kocaeli'de şu şekilde yer aldı


Kartepe genelinde yapılacak yatırımların önünü açacak uygulamalar farklı bölgelerde aralıksız sürüyor. Plan Proje Müdürlüğü'nce hazırlanan uygulama imar planları kapsamında yatırımların önünü açacak Suadiye ve Köseköy mahallelerindeki yerlerle ile ilgili plan değişiklikleri üzerinde Kartepe Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri hummalı çalışmalarında sona yaklaştı. 


YATIRIMLARIN ÖNÜ AÇILACAK 

Meclise kasım ayında sunulan ve meclis üyelerince İmar Komisyonu'na havale edilen konularla ilgili komisyon, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Suadiye Mahallesi'nde bulunan sanayi bölgesinde yatırımları kolaylaştırmak için bölgenin bir kısmı ve Köseköy Mahallesindeki parselde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzu Projesi için 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları komisyonda görüşülerek son aşamasına getirildi.


Kocaeli


Geri Dön