24 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi'nde imar uygulamaları kabul edildi!

Kartepe Belediyesi'nde imar uygulamaları kabul edildi!

Kartepe Belediyesi’nin olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. İmar uygulaması ile oluşan belediye hisselerinin satışı, teleferik tesisi ve günübirlik sosyal tesisler üzerine sınırlı ayni hak tesis edilmesi ile ilgili raporlar, toplantıda oy birliği ile kabul edildi.



Kartepe Belediyesi’nin olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Meclis, oldukça sakin bir ortamda tamamlandı. 


ÜZÜLMEZ BAŞKANLIK ETTİ

Kartepe Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclisi Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki şubat ayı meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki toplantıda Başkan Üzülmez, gündeme geçilmeden önce meclis üyeleri ve diğer katılımcıları şubat ayı içerisindeki önemli günlerle ilgili bilgilendirmede bulundu.


KOMİSYONLARA HAVALE

Gündem maddelerindeki; evsel katı atık bertaraf tarifeleri, sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi, imar uygulaması ile oluşan belediye hisselerinin satışı, teleferik tesisi ve günübirlik sosyal tesisler üzerine sınırlı ayni hak tesis edilmesi ile ilgili raporlar, toplantıda oy birliği ile kabul edilirken, Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında kamulaştırma ve meydan düzenlemesi yapılması ile ilgili rapor da oy çokluğuyla ilgili komisyona havale edildi.


TÜRKÇE SINIF MASRAFI

Ayrıca gündem maddeleri için yapılan tekliflerden, zabıta müdürlüğünün 2017 yılı aylık maktu fazla çalışma ücreti, belediye ile Gazipaşa Belediyesi’nin kardeş şehir olması ve insan kaynakları ve eğitim müdürlüğünün derece değişikliği ile ilgili yazısı oy birliği ile kabul edilirken, kültür ve sosyal işler müdürlüğünün, Bosna Hersek Bihac’da yapılacak Türkçe sınıfının masraflarının karşılanması konusundaki yazısının da plan bütçe komisyonuna havale edilmesine oy birliği ile karar verildi.


Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön