26 / 04 / 2024

Kartepe Maşukiye Konağı hizmete açıldı!

Kartepe Maşukiye Konağı hizmete açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nde başlatılan mahalle konağı çalışmaları kapsamında inşa edilen Maşukiye Konağı hizmete açıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in açılışını yaptığı konakta düzenlenen törene protokolün ilgisi yoğun oldu.



Kocaeli Kartepe Belediyesi'nde başlatılan mahalle konağı çalışmaları kapsamında inşa edilen Maşukiye Konağı hizmete açıldı.


Kartepe, eski Maşukiye Belde binasında başlatılan yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla ikinci mahalle konağına kavuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in açılışını yaptığı konakta düzenlenen törene ilçe protokolün de ilgisi yoğun oldu.


Maşukiye Konağının açılışına Belediye Başkan Üzülmez'in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, Kartepe Turizm Derneği Başkanı Kamil Öçbe, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, şube ve daire müdürleri, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri ve bölge halkı hazır bulundu.


Açılışta konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Kent olgusuna uygun fiziki görüntüsü ve içindeki fonksiyonları ile mahalle sakinlerine mahalle konağı olarak hizmet vermesi için eski belde binalarını rantabl hale getiriyoruz. Kartepe Turizm Master Planları ile ilçede turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin beklentilerine karşılık verecek bir düzenleme gerçekleştirdik. Bundan sonra Kartepe'yi turizmle öne çıkartmış olacağız" dedi.


Başkan Üzülmez, "Kültür ve sosyal belediyecilik anlamında gerçekleşen hizmetlerin tüm ilçe halkı tarafından bilinmesini istiyorum. Hükümetimizin Kartepe Belediyesi için ödeneklerini, devletimizin imkanlarını, Kartepe'nin tamamı ile sosyal ve hizmet belediyeciliği ile buluşturarak hep birlikte mutlu bir Kartepe inşa etmek için çabalıyoruz" diye konuştu.


Üzülmez'in ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ise mahalle konağını ilçeye kazandıran Belediye Başkanı Üzülmez'i tebrik etti.


Açılış kurdelesini katılımcılarla birlikte kesen Başkan Üzülmez ve beraberindeki heyet fonksiyonel özelliklerle donatılan binayı beğeniyle gezdiler.




Hedef Halk Gazetesi


Geri Dön