20 / 04 / 2024

Kartepe planları onaylandıktan sonra askıya çıkacak!

Kartepe planları onaylandıktan sonra askıya çıkacak!

Kartepe ilçesinin 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Komisyonunda onaylanması ardından askıya çıkartılacak.



Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen Kartepe Genel Plan Revizyonu çalışmalarında önemli bir aşamaya gelindi. Kartepe Belediyesi tarafından yapılmakta olan Kartepe Genel Plan Revizyonu kapsamında 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı kararları doğrultusunda hazırlanan 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Kartepe Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında onaylanmıştı. Onaylanan uygulama imar planları Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Nisan ayı meclis karan ile 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. 


KARTEPE'DE PLANLI KENTLEŞME 

Planlar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülerek onaylanması ardından Kartepe Belediyesi tarafından askıya çıkarılacak. Kartepe Belediyesi yetkilileri, çalışmalar tamamlandıktan sonra Kartepe ilçesinde plansız alan kalmayacağını, Kartepe'de sistemli ve planlı kentleşmenin önünün açılacağını kaydettiler.


Mavi Kocaeli Gazetesi


Geri Dön