26 / 04 / 2024

Kartepe Titanic Otel Nisan 2016'da hizmete açılacak!

Kartepe Titanic Otel Nisan 2016'da hizmete açılacak!

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.



NİSAN 2016'da tamamlanması beklenen Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Kartepe'de Titanik Otel ve Time Tower Residence heyecanı bir arada yaşanıyor. Dünyada bir çok örneği olan yüksek standartta konforu ile yaşamı kolaylaştıran rezidans yaşamı Kocaeli'de ilk kez Kartepe'de yükseliyor. 


İKİ PROJE BİR ARADA 

CASABA projesini Kocaeli'ye kazandıran Ener Yapı, güzel bir projeye daha imza atıyor. Ünlü siyasetçi ve işadamı Sefa Sirmen'in tecrübeli mimari kadrosu ile Köseköy'de yapımına başladığı Titanic Otel ve Time Tower Residence ile Kocaeli'yi farklı bir konseptle tanıştırmaya hazırlanıyor. 


YÜZDE ELLİSİ SATILDI 

2016 yılının Nisan ayında tamamlanması beklenen proje hakkında bilgi veren Mimar Özkul İpek, "Projenin bir an önce tamamlanması için her gün en az 50 kişi aynı anda çalışıyor" dedi. İpek, 19 bin metrekare inşaat alanına sahip Time Tower Residence'ın yüzde 50'sinin satıldığını ve proje tamamlandığında en az 200 kişi istihdam sağlayacağını ifade etti. 


KOCAELİ'NİN 'EN'LERİ

 İpek, "Her iki projede de Kocaeli'nin enleri yer alacak. Projenden biri Türkiye'nin ünlü otel zinciri olan Titanic Otel diğeri ise aynı anda tamamlanacak olan Time Tower Residence. Kocaeli'nin ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak olan otel 27 bin metrekare alana sahip. Yaklaşık maliyeti 65 milyon lira olan otel 10 kattan oluşuyor. Otelde 190 adet oda, 6 asansör açık-kapalı yüzme havuzu, spa-fitness salonu, 14 adet toplantı salonu, özel davetler için 2 büyük balo salonu, restoran bulunuyor" şeklinde konuştu. 


HER BÜTÇEYE UYGUN

 Time Tower projesinde residence içerisinde gece görüşü ve hareket algılama özelliklerine sahip 24 saat kameralı güvenlik sistemi, duvar çerçevesinde aydınlatma, giriş kontrol ünitesi, yeşü alanlarda otomatik sulama sistemi, peyzaj ve bahçe düzenleme çalışmaları, yangın merpeni, avlu, teraslı dairelerde örtü sistemi ve sığmaklar yer alıyor. 


136 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 

Büyüklüğüne ve katma göre 136 bin ile 300 bin lira arasında değişiklik gösteren Time Tower'ın daire içi özellikleri şöyle: Merkezi ısıtma, oda termostatı, alüminyum doğrama, ısı cam, alçı duvar ve asma tavan, çelik dış kapüar, duvarlarda silinebilir boya, Amerikan panel ya da mdf üzeri lake iç kapüar, banyo ve tuvaletlerde seramik uygulaması, gömme rezervuar, banyolarda havlupan, salon ve oda zeminlerinde laminant parke. 


UYGUN FIYATLAR 

Proje hakkında bilgi veren Mimar Özkul İpek," Daireler 136 bin lira ile 300 bin lira arasında değişiklik gösteriyor" dedi. 


DAİRE TİPLERİ 

1+l normal daireler- 68,32 metrekare-78,82 metrekare Yuvarlak bahçe dubleks: 73,98 l+l çatı dubleks: 72,91 metrekare-170,48 metrekare 1+1 yuvarlak daire: 61,01 metrekare-62,74 metrekare 1+1 köşe daire: 82,71 metrekare 1+1 bahçe dubleks ve 1+1 Time Tower Residence'ta ise 41 metrekare ile 280 metrekare arasında değişen her bütçeye uygun 162 daire 9 adet dükkân bulunuyor. Single daire, 1+0 studio daire, 1+1 daire, 1+1 bahçe dubleks, çatı dubleks ve İtalyan dubleks gibi 13 farklı tip seçeneğin olduğu projede, kişiye özel kapalı otopark da yer alıyor. Residance sakinleri cüzi bir fiyata otelin tüm imkânlarından yararlanabilecek. 


Residance özellikleri 2016 Nisan'da bitiyor. Projenin 2016 yılının Nisan ayında tamamlanması bekleniyor. 


Demokrat Kocaeli


Geri Dön