29 / 03 / 2024

Kartepe'de 495 bin TL'ye satılık arsa!

Kartepe'de 495 bin TL'ye satılık arsa!

Kartepe Hipodrom yanında Kartepe Kent Meydanı Projesi içinde, ticari imarlı 1040 metrekare uygun fiyata satılık arsa var. Arsa, şu anda gerek imarı, gerekse fiyatı yönünden yatırımcısına kazandıracaktır.



Kartepe Hipodrom yanında Kartepe Kent Meydanı Projesi içinde, ticari imarlı 1040 metrekare uygun fiyata satılık arsa var. Arsa, Kartepe Kent Meydanı içinde kalması, Kartepe Hipodromu'nun hemen yanı başında olması ve en önemlisi beş kata imarlı olduğundan diğer bölge emsal arsalarından fiyat bakımından avantaj sağlamakta. Arsa ticari imara sahip. Bir süre öncede Kartepe Kaymakamlık binası içinde start verildiğini düşünecek olursanız arsa, şu anda gerek imarı, gerekse fiyatı yönünden yatırımcısına kazandıracaktır. Bölgenin çok kısa süre içerisinde değerini de katlaması bekleniyor. 


495.000 TL'YE SATILIK

Şuan itibariyle, gerek imar durumundan, gerek lokasyonundan dolayı emsallerinden çok uygun olduğu söylenebilir. Arsanın birim metrekare fiyatıysa 475 TL'ye gelmekte. Hem ticari imara sahip, hem beş kat yapma izni olan bir arsa için fiyatın avantaj getirdiğini belirtebiliriz. Arsaya cazip şartlar sunulduğu takdirde kat karşılığı verme durumu söz konusu olabilir. Kartepe Kent Meydanı, Kartepe Hipodromu civarında olan arsamız için detaylı bilgi Kocaeli Emlak Ofisi'nden 532 612 45 92 Murat Hamzaoğlu veya www.kocaeliemlak.com web adresinden ulaşabilirsiniz. 


Bizim Kocaeli 


Geri Dön