26 / 04 / 2024

Kartepe'ye bungalovlar geliyor!

Kartepe'ye bungalovlar geliyor!

Kartepe'ye bungalovlar geliyor. Kartepe Belediyesi tarafından Ekolojik ve Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler’de yürütülen “Bir Başka Yaşam Mümkün” adlı projede, turizm alanındaki yatırımlar artarak devam ediyor.




Kartepe Belediyesi’nin Ekolojik Yaşam Köyü Ketenciler’de yürüttüğü “Bir Başka Yaşam Mümkün” adlı proje kapsamında bungalovların yapımına başlandı.


Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) desteğinde, Kocaeli Üniversitesi Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu paydaşlığında Kartepe Belediyesi tarafından Ekolojik ve Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler’de yürütülen “Bir Başka Yaşam Mümkün” adlı projede, turizm alanındaki yatırımlar artarak devam ediyor. Proje kapsamında, orman alanı içinde turizm amaçlı bungalovların (küçük ahşap evler) inşaatına başlandı. Ekoköy’deki turizme yönelik bu yatırımda 3 bin metrekare arazi üzerinde 22 metrekare olarak yapılacak 10 adet bungalov ev sayesinde bölgeye giden konuklara sıcak ve konforlu konaklama hizmeti sunulması hedefleniyor.

 

12 AYDA DA AÇIK KALACAK

Otel hizmeti için 2 farklı konsept hazırlanacak. Otelde çift kişilik yataklarda konaklama imkanı yanında, plazma televizyon, duş, klima, saç kurutma makinesi bulunan bungalovlarda tek kişilik yataklarda düşünüldü. Ekolojik hayata uygun olarak tamamen ahşaptan üretilen bungalovlarda, hafta sonları dinlenmek isteyen misafirlerin yanı sıra, iş gezisi için ilçeye gelen iş adamlarına da hizmet verilecek. 12 ay süre ile açık kalacak otelde misafirlerin kendilerini evinde gibi hissedeceği sıcak ve konforlu hizmet hedefleniyor.


Manşet Kocaeli


Geri Dön